Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KDNP szavazók! Ti hogy...

KDNP szavazók! Ti hogy dolgozzátok fel azt a tényt, hogy Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr árnyékában Semjén Zsolt sose lehet miniszterelnök úr?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi keresztényi előzékenységgel átadjuk Orbánnak a miniszterelnökséget. Akit kinevez utódjának, annak is
2020. jún. 26. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es!

A 8-as válaszadó vagyok, és úgy látszik, hogy a székházban többen is használnak (lásd 11-es) ugyanolyan profilt, csak nem felváltva. Az én székházamban csak én ülök. A velem azonos gondolkodásúak nevében mertem többesszámot használni. Ha, és amennyiben ezzel a fajta többessel Te nem értesz egyet, úgy hallgasd és nézd, és próbáld meg értelmezni és felfogni ép elmével Dr.Dr.dr.dr.prof. Orbán Viktor Győző Viktor Mihály Győző miniszterelnök ÚR királyi többes beszédeit. Jó szórakozást kívánok hozzá. És jelen esetben részemről a pont az pontot jelent.

2020. jún. 26. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

#1-es, dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urazni még én kezdtem el :)

Aztán jöttek a követők :D

2020. jún. 27. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát "dr. orbán viktor" eléggé leszerepelt, a "mi" még tartja magát, de ami a legtöbbet fejlődött az elmúlt évtizedben a fideszen belül, az a "HÁJ".
2020. jún. 27. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!