Nem visszatetszô, hogy az ellenzéki koalició most együttesen BEgyûjti a konzultációs lapokat? Ez nem egy "szervezett" akció?
"ma 14:23"
És annak mi értelme lenne?
De, egy szervezett akció, csakúgy, mit a kiküldés.
És nem töltik ki. Sőt, meg se nézik. A cél más. Ők is mondták, én csak a végén fogom megmondani, ócsárló csócsálóknak nem osztok lapot. Ott pedig nem tartanak, hogy maguktól képesek legyenek kitalálni.
"#11 Na szerinted?"
Fogalmam sincs. Mivel a kutya nem nézi meg a visszaküldött íveket, az égvilágon semmi jelentőségük sincs, semmi nem múlik rajtuk, így el nem tudom képzelni miért fordítana bárki időt és energiát több tízezer vagy éppen százezer ív kitöltésére és visszaküldésére.
14
Hogy ne fordítana időt és energiát a kitöltésre. Ugyanúgy, mint ahogy sok minden más ellenséges tevékenységre is.
Még kukából is szereznének kitölthető íveket.
Az előző konzultációnál is volt, hogy postástól szereztek meg íveket.
"Hogy ne fordítana időt és energiát a kitöltésre. " De miért? Mit érne el vele?
"Ugyanúgy, mint ahogy sok minden más ellenséges tevékenységre is."
Ja, hogy egy agymosottal vitázom? Akkor be is fejeztem.
17
Jobban is tetted.
Aki szerint az álnaiv, butuska kérdések "vitának" számítanak, az jobb, ha hallgat.
Mit vártál tőlük? Eredeti ötletünk nincs, mindig csak rombolnak.
Ezért is tart ott az ellenzék, ahol tart. Már minden normális ember elhagyta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!