Miért van karácsony Gergely szilveszternek 5 helyettese?
Figyelt kérdés
Max 2 nem elég lenne?2020. jún. 25. 21:51
1/16 anonim válasza:
Mert nem újítja fel a Lánchidat. :D
2/16 anonim válasza:
Én sem tudtam, te is youtubeon láttad?
3/16 anonim válasza:
Így mutatják a nagy egységet, hogy minden párt kap egy alpolgármestert. Kerületeknél is így van.
6/16 anonim válasza:
Feltételezhetően azért, mert ez is alku tárgya volt az összellenzéki indulással. Egyébként meg érdektelen, hogy miből mennyi van, ha jó az egyéni teljesítményük. Csak ezt politikusoknál kb. lehetetlen objektíven mérni.
7/16 anonim válasza:
Kaácsony ennyire kitűnő szakember hogy csak 5 másik tud felérni vele.
8/16 anonim válasza:
#5 Tudom, de ha a kérdezőnek az a baja, hogy Karácsonynak 5 helyettese van, az nem baj, hogy ilyen sok államtitkár?
9/16 anonim válasza:
Mert ennyire inkompetes. Részben, Másrészt a haverokat helyezze pénzhez
10/16 anonim válasza:
Nem választás kérdése. Nem egyénileg kérte hogy legyen. Kapja. Zuglóban is 3 volt neki. Partonkent 1 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!