Mennyi börtönbüntetés lenne jogszerű azoknak az "újságíróknak", akik évek óta napi szinten járatnak le hazugságokkal embereket egy ország előtt, büntetlenül?
Gondolok itt ilyenekre, mint pl az Origó nevű szennyportál "újságírói". Évek óta napi szinten látom ahogy a hét 7 napján minden órában van valami gyűlöletkeltő, lejárató cikkük valami ellenzéki politikusról, közszereplőről, híres emberről. Ma éppen Pikó Istvánról, aki soha az égvilágon semmit nem tett, de tegnap (meg kb. minden nap) volt Karácsony Gergelyről, Vágó Istvánról is többször láttam, pedig utóbbi pl. sok diplomás művelt ember, őt mégis mocskolják, közben az ilyen agyhalottakról mint pl. Berki Krisztián és társai sosem látsz ilyen jellegű cikket. Vége nem lenne azon emberek sorának akiket ezek a firkászok megbecstelenítenek. Jó hírnév megsértése, rágalmazás, hamis vád, becsületsértés, mindegyik büntetendő cselekmény - minden áldott nap. És hosszú évek óta. Csomó ember megítélést, jó hírét tették tönkre koholmányokkal.
Szerintetek az ilyen erkölcstelen embereknek mennyi börtönbüntetés lenne a jogos? Én 10 évet minimum adnék nekik.
"napi szinten járatnak le hazugságokkal embereket "
"Ma éppen Pikó Istvánról, aki soha az égvilágon semmit nem tett, de tegnap (meg kb. minden nap) volt Karácsony Gergelyről, Vágó Istvánról is többször láttam,"
Magyarországi helyzet 1 1szerű etnikai konfliktus a magyarok, cigányok és zsidók között. És egyéb kissebbségek között.
Nincs örökigazság, szentgrál, semmi okosság.
etnikai konfliktus.
Ennyi.
Senki ne gondolja túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!