Mikor fognak a fejlett országok érdemben tenni a globális felmelegedés ellen? Úgy tűnik az még belefér, hogy a sarkkörön túl is 38 fok van.
"Nincs környezet károsító hatása."
Az áramot pedig az éterből veszi.
18: Nem fog minden megváltozni, mert nem egyik napról a másikra történő folyamat. Hosszú évekig tartott, míg a jelenlegi helyzet kialakult és hosszú évekig is fog tartani, mire normalizálódik a helyzet.
A "zöldektől" a kedvenc elméletem az, hogy elkezdett terjedni, miszerint a természet küldte ránk a korona vírust, mert így üzen nekünk a Föld, stb.
Tényleg meg akarnánk menteni magunkat akkor alapból az étkezési szokásainkkal kellene kezdeni, mivel orbitális nagy területeket vesz el az étkeztetésünk a természettől. Nem, nem a húsfogyasztás a legnagyobb probléma, ezt pár őrült vegán próbálja csak elterjeszteni, aki instagramra posztol pár vega kajás képet, majd után dobja ki és falja tovább a hamburgerét.
Már maga a ketchup fogyasztásunk is óriási területeket vesz el, ami helyen lehetnének vígan fák, amik csökkentik a CO2 szintet, árnyékukkal hűtik a földet, stb.
Olyan radikális lépések kellenének a rövid megoldáshoz, hogy abba az emberek nem mennének bele, mert a legtöbbjük szószerint belehalna.
Kérdező:
Te meg látom, hogy totál agymosott vagy és azt hiszed csak a széndioxid kibocsátás a probléma. Pont ezért tart itt a világ, mert csak azzal foglalkoztok. A széndioxid csak egy kirakós darab a globális klíma változás felgyorsulásában, nem ő az egyedüli probléma.
Egyáltalán nem gondolom, hogy csak a szén-dioxid a probléma. Tudom, hogy esőerdőket vágnak ki, mert olcsóbb indonéz pálmaolajat rakni az ételbe, mint alföldi napraforgóolajat, tudom, hogy az atomerőműben való gondolkodás sokkal célravezetőbb, mint a napelemekben való gondolkodás és tudom azt is, hogy a helyes vízgazdálkodással most sokkal kevesebb probléma lenne Magyarországon.
"Az áramot pedig az éterből veszi."
Atomerőmű, naperengia, szélenergia, vízenergia, geotermikus. A világon a megújuló energia források sokkal többet látnak el, mint azok amelyek a környzetet károsítják. Lásd Ausztria. Ott csak megújuló energiaforrások vannak. Lásd Izland vagy Svédország.
És a jövőben jön majd a fúzió is amely már kontinenseket eltud látni.
Inkább maradj csöndben olyan témában, amihez nem értesz.
Első: "plant that was finished but due to a 1978 referendum never started up"
Második: "Im August 2019 wurde der Betrieb des Kraftwerks eingestellt"
Szóval mind a kettő létezik, de nem üzemel.
Ugyancsak mondom: Ne szólj olyan témához, amelyhez nem értessz. És tanulj nyelvet...
Ennyire sötét nem lehetsz.
"The power station was built as a replacement for the Zwentendorf Nuclear Power Station, a plant that was finished but due to a 1978 referendum never started up"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!