Elképzelhető hogy szeptemberben sem mehetünk vissza az iskolába, mert megint karantén lesz a második hullám miatt?
"hónapokig rettegésben tartották az embereket"
Érdekes engem valahogy nem sikerült. Nem lehet hogy a te készülékedben van a hiba?
"Ennek viszont lényegesen nagyobb az esélye. :)"
Statisztikailag kevesebb.
Én nem akarok bezárást. Szeretem az egyetemet és dühös vagyok hogy elvettek tőlem egy félévet, rengeteg értékes idöt amit ott tölthettem volna.
Inkább tolták volna át a nyári szünetre
" Lássuk be annak esélye, hogy itt bármilyen járvány kitörjön, kevesebb a nullánál."
Minden évben van járvány.
"Inkább tolták volna át a nyári szünetre"
Akkor meg elvették volna a lehetőséget, hogy szakmai gyakorlatra mehess és azt is elvették volna, hogy msc-re menjenek tovább.
Elképzelhető. Tudok olyan egyetemről, ahol már most is úgy tervezik, hogy eleve nem is a szokott módon kezdik a félévet, hanem kevesebb órára kell bejárni, a gyakorlatokat meg előreveszik, hogy ne járjanak úgy, mint most tavasszal. - Örülnék, ha nálunk is így lenne. Bejárkálni az egyetemre számomra sokkal nagyobb időpocsékolás, mint amennyi haszon. Nehéz félévem volt, és sokkal jobban tudtam itthon tanulni.
Most meg, hogy össze-vissza járkálnak az emberek országon belül és kívül, tuti, hogy megnő az esetszám, a kérdés csak az, hogy mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!