Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A koronavírussal kapcsolatos...

A koronavírussal kapcsolatos nemzeti konzultációra szánt milliókat miért nem költik inkább az egészségügyre?

Figyelt kérdés

Úgyis egy olyan kérdéssor lesz ez is, amire csak 1 logikus válasz van kérdésenként.

Pl. Ön szeretné ha mindenki megpusztulna koronavírusban?

a) Nem

b) Dehogy

c) Nyet

#nemzetikonzultációaphaszom
2020. jún. 17. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, legyen konzultáció
Fideszes vagyok, ne legyen konzultáció
Sokminden vagyok, de biztosan nem fideszes.
28 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Azért erre költik, mert ebből tudnak lenyúlni. Most felesleges köntörfalazni, a konzultációknál is szépen visszaosztják maguknak a pénzt.
2020. jún. 17. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

"koronavírussal kapcsolatos nemzeti konzultáció"

Lemaradtam valamiről? Vagy arra gondolsz, amiben már megint ugyanúgy sorosozás meg migránsozás, EU szidás van? Meg amiben újabb adók kivetését akarják megmagyarázni? A "gonosz" bankok "ellen" is kivetették a bankadót, amit aztán a zemebrek fizetnek, a bankok egy fillérrel se lettek szegényebbek. Most újabb adókat akarnak, megint a bankokra meg a "multikra" - bármi is legyen az. Amiket ismét a zemberek fognak megfizetni és még éljeneznek is hozzá. Aztán csodálkoznak, hogy jéé minden drágább. Gonosz multik meg soros meg EU, de a fidesz az áldottjó.

2020. jún. 17. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Azért kell nekik, hogy bebizonyítsák kb. az X. százezres visszaküldött válasszal, hogy mindent jól csináltak, a nép minden tagja egyetért a cselekedeteikkel.
2020. jún. 17. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem lenne baj a nemzetik onzultáció, de nem ebben a formában kellene, mert a papír és a psotaköltség jó sok lesz. Lehetne más módja, pl. neten keresztül kitölthetné mindenki, személyi adatok megadása után, akinek meg ez nagyon nem megy és mégis ki akarja tölteni, kér segítséget vagy kér papírformátumú kérdőívet. olcsóbb lenne
2020. júl. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!