A stresszesebb átlag szedi a nyugatókat és az antidepresszánsokat, vagy alkoholizál, ezek meg ugye segítik az elhízást.
2020. jún. 17. 11:21
12/21 anonim válasza:
Nekem az nem csóró, aki minden nap vesz az egész családnak nassolni valókat, cukros üdítőket, aki minden héten többször rendel kaját, aki rendszeresen beugrik ide-oda egy gyrosra, egy hambira, stb.
Mi csórók voltunk, nem is volt otthon semmi nasi, üdítő, csak ünnepekkor. Tök vékony voltam.
Szóval ez elhízás a jólét (viszonylatos jólét) eredménye. Akinek nincs pénze és éhezik, az sovány.
2020. jún. 17. 12:46
13/21 anonim válasza:
Jól van utolsó nehogy már elolvasd azt a 11 választ amiben leirtuk hogy nem így van
2020. jún. 17. 12:48
14/21 anonim válasza:
13: Elolvastam. Azért írtam én is. Az éhezéstől nem lehet hízni.
2020. jún. 17. 12:53
15/21 anonim válasza:
14-es, az ÉHEZÉS és a SZEGÉNYSÉG KÉT KÜLÖN SZÓTÁRI FOGALOM.
Egy hajléktalan például simán SZEGÉNY akkor is, ha napi háromszor étkezik egy szociális ingyenkonyhán, sőt, még uzsonnát is kap koldusként!
Nem értem, mit olyan nehéz felfogni ezen...
2020. jún. 17. 12:59
16/21 anonim válasza:
Pont a szegények dagadtak, mert nincs pénzük egészséges kajákra
2020. jún. 19. 10:21
17/21 anonim válasza:
Nem az anyagi szegénységről beszélnek, hanem a szellemi szegénységről.
Ne téveszd össze a kettőt! :)
2020. jún. 19. 11:35
18/21 anonim válasza:
Az emberek szeretnek panaszkodni. Mindig fognak valamiért sirni.
2020. jún. 19. 16:26
19/21 anonim válasza:
A vöröslazactól, orosz kaviártól, és a fekete erdei sonkától nem nagyon lehet elhízni, viszont a zsíroskenyértől, a kifőtt tésztától amit a lakosság megengedhet magának igen....
2020. jún. 20. 11:47
20/21 anonim válasza:
Az elhízás a lelki vagy anyagi szegénységgel együtt jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!