Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor teszik...

Magyarországon mikor teszik végre tisztába a szabadságokat?

Figyelt kérdés

Németországban dolgozó unokatestvéremnek 30 nap szabija van, pedig nagyjából egy idősek vagyunk.

Nekem kevesebb.

Magyarországon is ideje lenne tisztába tenni a szabadságokat.

Az,hogy valaki idősebb, miért jár neki több szabadság?

Az öregedés,a kor,nem egy teljesítménymutató, amit jutalmazni kell, hanem egy állapot.

Járjon mindenkinek egységesen 30 nap.

A kiskorú gyerekek száma utána pedig járjon pótszabadság, ahogy most.

A jelenleg bevett gyakorlat nagyon diszkriminatív, hogy valakinek a kora miatt kevesebb szabadnap jár.

Ez csak egy löket a kivándorlásra.

#MTK #szabadnapok #szabadságok
2020. jún. 16. 15:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nekem úgy volt az első munkahelyemen; 22 évesen, hogy összesen 2 nap szabadnap volt, amivel én rendelkezhettem. Úgy volt, hogy augusztusban volt két hét egybefüggő szabadnap, de akkor az egész cégnek egységesen; meg még decemberben is volt két hét egybefüggő szabadság az egész cégnek egységesen.(Ja és ez Magyarországon volt; és nem valami életbevágó munka, hanem irattári pakolászás, doksilefűzés, meg begépelés a számítógépre.)

Amúgy még az jutott eszembe, hogy az öregek pl lehet, hogy már könnyebben elfáradhatnak; és akkor azért kezdenek nekik rendesebben, kedvesebben, több szabadnapokat adni. (Nemtom.)

2020. júl. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!