A mostani amerikai, nyugat-európai zavargások ismét bebizonyították,hogy a Fidesznek van igaza a bevándorlással kapcsolatban?
Az Amerikából induló zavargások terjednek át Nyugat-Európára is.
Ahol elkövettek egy olyan óriási hibát,hogy afrikaiakat engedtek be.Ezek most azt követelik,hogy csókolgassák az európaiak a koszos lábbelijüket és vágjanak hozzá mosolyt.
Ez történik,ha szabad utat engedünk a liberalizmusnak.Képviselői sokkal rosszabb, mint a bolsevikek voltak.
Ezek mellett a tüntetők, boltok kirakatát betörő egyedek mellett olyan fegyver van, ami erősebb, minden hadseregnél.Az pedig a média, méghozzá a liberális média.
A magyar kormánynak, ilyen esetben kellene elgondolkodnia a médiatörvények átszabásán.
Vagy, a politikai jelentőségű hírközlés teljes állami monopóliummá vételén.
10-es, ez egy HAZUGSÁG. Amerikai rokonunk rosszul lett, fájt a szíve, kihívta a mentőt. Bent kiderült, nincs szívrohama, kapott valami vitaminokat, saját lábán hazament. Következő hónapban kijött egy olyan horribilis összegű csekk, amiért "indokolatlanul", nem életveszélyben kihívta a mentőt, hogy alig tudta kifizetni. A szokásos éves látogatását is lemondta, mert egy repülőjegy oda-vissza már nem fért bele neki. Pedig nem keres rosszul.
Azt se tudjátok, miről beszéltek. Amikor gazdasági válság volt, 2009-ben nem a fizetéseken meg adókedvezményeken faragtak egy kicsit mint itt, és nem volt segély azoknak, akik elvesztették a munkájukat hirtelen! Tömeges elbocsájtások voltak, olyan sorok az ingyenkonyhák és hajléktalanszállók előtt, amilyeneket nem láttál a harmincas évek óta!
Nulla szociális ellátórendszer, aki idős, beteg, nem tud dolgozni, MEGDÖGÖLHET, nincs receptre felírt gyógyszer, nincs kötelező biztosítás, nincs segély, SEMMI. És ingyenes felsőoktatás sincs, ha egyszer belekerültél a nyomorba, már nem törhetsz ki, max egy átlag-alsóközép szintig.
Fogalmatok sincs, miről beszéltek, keveritek a jézuskát meg a géppuskát...
"10-es, ez egy HAZUGSÁG."
Nem, az hazugság, amit te állítasz a rokonodról:D
Az, hogy te hazudsz, vagy ő, nem tudom.
"Elég egy baleset és összeomlik minden."
Na mert itthon nem omlik össze:D
Itthon azonnal meg tudnak műteni, majd kapod a több százezer forintos rokkantságit.
Jah, nem.
Valszeg ott döglesz meg.
Ha mégse:
Biztos nagyon jól meg fogsz élni a havi 28 ezer forintból:D
Annyira korlátolt emberek vannak, hogy az eszem megáll:D
"azért nem mindegy hogy kapsz egy stentet,"
Igen, ha mákod van.
Kint meg simán bedobják, ha van biztosításod és kész.
És most nekem ne kezd el a kamu, egy az 1 millióból sztorikat, mint amire itt már valaki rápróbált.
Beszéljünk inkább a magyar várólistákról vagy hogy mi megy a Golyó utcában.
Vagy komolyan azt hitted, hogy majd bedobsz ilyen szavakat, hogy ICD és rögtön hasraesek?
"Itt egyedül TE HAZUDSZ"
Tudom, tudom hazudok.
Na akkor lássuk, mi is volt pontosan a rokonoddal?
Gondolom el tudod mondani!
Már most látom, hogy csak a kifogásokat fogja keresni:D
Én azt nem értem a 11-es sztorijában, hogy miért terheli felelősség a rokont, aki mentőt hívott. Ő honnan tudhatta volna, hogy nincs életveszély? Ha már valakit vádolni akarnak, akkor maximum azt a személyt lehetne, aki fogadta a hívást, és úgy döntött, hogy küldi a mentőt. Hiszen neki kellett megítélnie, hogy a panaszok alapján szükség van-e erre.
És akkor mi lett volna, ha a mentőt nem saját magának hívja ki, hanem rosszul van egy rokona, és neki kéne a segítség? Akkor is fizetni kéne? És vajon kinek? Aki rosszul volt vagy a telefonálónak? És ha a telefonáló gyerek, akkor is fizetni kell? Nekem is sántít valami a sztoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!