Bizonyos gazdag cigányoknak honnan van olyan rengeteg
pénzük?
Figyelt kérdés
A szomszédunkban is van egy gazdag cigány család. A 21 éves srác vadonat új BMW-vel jár és akkora arany nyaklánc van a nyakán mint egy kutyalánc. A házuk is olyan kb. mint egy kastély. Gyanítom, hogy nem a tisztességes napi 8 órás munkából van ez a fényűző gazdagság náluk sem. Amúgy sok ilyen gazdag cigányt ismerek pl. egyik most vett a lányának egy 50 milliós Bentley-t a 18. születésnapjára. Gondolom ezeknek mondjuk ki, a szervezett bűnözésből van ennyi pénzük azon belül prostitúció, drogkereskedelem, ingatlan maffia, zsarolások miegymással foglalkoznak. Az is itt a kérdés, hogy a kormány és a hatóság miért ilyen elnéző ezekkel az ügyekkel szemben?
A cigány maffia eddig soha nem látott módon virágzik ma hazánkban. Ha Orbán tud erről, akkor miért nem tesz ellene valamit?
Rokonaimnál a településen a gazdag cigányoknak uzsorázásból van pénze. A saját cigány közösségükben adnak pénzt uzsora kamatra és erőszakkal is beszedik tőlük egy fillérig mindig. Egyszer sikerült elkapni az egyiket, de másnap már vissza is vonta a vallomását az egyetlen tanú is. Rokonomnak megmondta, hogy azért, mert ha elítélik, akkor nem lesz aki adjon majd neki a következő hónapban pénzt. Odáig nem sikerült eljutnia az illetőnek agyilag, hogy csak pár hónapig kellene kevesebbet költenie mint amije van, máris nem lenne szüksége mástól pénzre a hónap végén uzsorakamattal és akkor onnantól a havi pénze elég is lehetne a havi kiadásaira - így viszont soha.
2020. jún. 14. 14:22
12/35 anonim válasza:
Furcsa ez kérdező ahol én élek szinte 0 cigány van de nem ismerek ilyen gazdag cigányokat. Hol vannak ezek? Körülöttem nincs egy sem! Furcsa ezt olvasni mert nekem a putrisok jutnak eszembe ha a cigányok szóba kerülnek nem ezek a gazdag bűnözők.
2020. jún. 14. 21:08
13/35 anonim válasza:
Menj el Győr környékére:ahol kívül csempézett, tornyos, csiricsáré emeletes házat látsz (elhanyagolt kerttel) az garantáltan egy gazdag cigányé
2020. jún. 15. 05:32
14/35 anonim válasza:
Kemény fizikai munkából.Nem láttad a hírekben,micsoda kigyúrt csávók?
2020. jún. 22. 19:43
15/35 anonim válasza:
Valamilyen jövedelmező tevékenységből.
2020. jún. 22. 23:39
16/35 anonim válasza:
Drog,Prostitúció,Uzsora,Maffia,Verő legénykedés
2020. júl. 19. 01:22
17/35 anonim válasza:
12es Nyírbátor és sírva mész haza
2020. júl. 19. 01:24
18/35 anonim válasza:
Miért talán meg is erőszakolnak ott a cigányok ha rájuk nézek?
2020. júl. 19. 01:28
19/35 anonim válasza:
Hát durvaság van ott folyik a drogbiznisz, prostitúció, be hajtás. ilyenek a rendőrök is tehetetlenek
2020. júl. 19. 01:35
20/35 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy folyik de ha elsuhanok kocsiban akkor nem lőnének le, tehát nekem konkrétan nem ártanának, erre értettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!