Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz a 2022-es választás...

A fidesz a 2022-es választás előtt is fog krumplit osztani?

Figyelt kérdés

A mai 16-17 évesek körében már mém lett a fidesz, a migráncsok, soros meg a krumpliosztás. Ilyen beszólásokat lehet ettől a korosztálytól olvasni: "Olyan hülye vagy hogy a fidesz propaganda neked készült." és hasonlók.

Ez a korosztály 2022-re már pont fog tudni szavazni. A hívő nyuggerek meg egyre kevesebben lesznek. Nem fél a fidesz hogy le lesznek szavazva?

2020. jún. 6. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
3%

""Olyan hülye vagy hogy a fidesz propaganda neked készült.""

Meg a tagkönyv is!

2020. jún. 6. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Ők 10%-ból is 2/3-ot csinálnak, szóval nem félnek.
2020. jún. 6. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Aztán ugyanezek a mai 16-17 évesek, akik a pl. közgáz egyetem első évfolyamán még onnan kilépve a kis angol középfokukkal meg a jó esetben 8 hetes szakmai gyakorlatukkal havi nettó egymilliós fizetésről álmodoznak egészen addig, míg bele nem futnak az Adózási ismeretekbe, meg a Vállalkozások gazdaságtanába és kiderül, hogy pl. a progesszív személyi jövedelemadózásnál ehhez mondjuk havi 3-4 millió forint nyereséget kellene kitermelni, hogy kijöjjön a matek. :D
2020. jún. 6. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
#3 És ez még inkább meg fogja őket erősíteni benne, hogy a Fideszből nem kérnek, mert miattuk vannak ilyen elképesztő adóterhek hogy egy mai fiatal 30 évesen nem tud egy garzont bérelni (na nem vásárolni, hova gondolunk, csak bérelni).
2020. jún. 6. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, most már beelégszik a népe krumplibogárral is!
2020. jún. 6. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

# 3:

Mert 2010 előtt egy diplomás többet keresett, mint most? Amikor 2010 előtt a második SZJA-sáv kb. nettó 200 ezernél kezdődött, én meg nettó 133 ezerrel kezdtem el dolgozni, majd 2 évvel később már jobban jártam az egykulcsossal. Persze tudom, most mindjárt belinkeled, hogy havi 5 ezer forintban lett maximalizálva a cafeteria, meg 27% az ÁFA, meg egészségügyi hozzájárulást kell fizetni a bankbetérért, meg tranzakciós adót, illetve 5000 forintos kamarai hozzájárulást. :D

2020. jún. 6. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szuvenyiru nyihuhu,nekukuckuj protku 😁
2020. jún. 6. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

fog

még a halottak is kikelnek a sírból hogy a fideszre szavazzanak

2020. jún. 6. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, de előtte erről lesz majd egy nemzeti konzultáció is.
2020. jún. 6. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Plakátokon keresztül látva biztosan.
2020. jún. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!