Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai Lászlót és a pártját...

Toroczkai Lászlót és a pártját a Mi Hazánk Mozgalmat miért utálják a magyarok? Mi vel szolgáltak rá erre?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 16:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%
Az értelmes emberek nem utálnak senkit ismeretlenül. Szerintem erős túlzás, hogy a magyarok utálják a Mi Hazánk-t és Toroczkait, már csak amiatt is mivel van 1-2% szavazójuk, és ők is magyarok.
2020. jún. 5. 17:00
 2/36 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert a médiában nem szerepelhetnek, mások viszont büntetlenül terjeszthetnek róluk hazugságokat.
2020. jún. 5. 17:02
 3/36 anonim ***** válasza:
57%
Nincs médiájuk, csak a közmédiában szerepeltek néhányszor. A facebook profilját is letiltották, ezért csak a kurucinfon tudják elérni a közönséget. Karigeri pedig már a rasszizmus elleni felvonulásukról és a mécsesgyújtásról is úgy nyilatkozik, hogy "feldúlták" Budapestet, mindeközben tapsikol az USA-ban zajló káoszért.
2020. jún. 5. 17:04
 4/36 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
66%

Elég sokmindennel rászolgáltak, de mivel neked nyilván szimpatikusak, ezért nem találnál bennük semmi kivetnivalót, szóval felesleges ezen vitatkozni.

De hogy ne hagyjalak válasz nélkül, például ami elsőre beugrott, hogy nyilvánvalóan politikai haszonszerzés céljából Toroczkai hozott egy egyértleműen alaptörvényellenes rendeletet. Szerintem ez elég utálatos dolog, nem?

2020. jún. 5. 17:08
 5/36 anonim ***** válasza:
76%

Nekem csak egyszerűen hiteltelen (mint a többi párt is). Láttam egy rendezvényen /videón nem voltam jelen/, Dúró a Nemzeti dal helyett hosszas gondolkodás után kinyögte, hogy a "petőfi vers".

Ahhoz képest, hogy milyen radikális meg nemzeti meg mittudomén, kb olyan reális, mint a kereszténydemokrácia, amiben elvileg élünk.

2020. jún. 5. 17:09
 6/36 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2020. jún. 5. 17:33
 7/36 anonim ***** válasza:
64%

Azért ez erős túlzás.Nem utálják a magyarok.

Nekem pl tök szimpatikusak lettek az utóbbi időben,hasonló,mint a régi jobbik volt.

2020. jún. 5. 18:01
 8/36 anonim ***** válasza:
31%
A Mihasznák Mozgalmat nehéz szimpátiával nézni, mert az utálat sokszor utálatot, a gyűlölet gyűlöletet szít. Ők egy undorító, gyűlölködő csoport, ráadásul a fidesz bábellenzéke, akik által a kormány kinyírta a legerősebb ellenzéki erőt.
2020. jún. 5. 19:51
 9/36 anonim ***** válasza:
67%
Valakit mindig utálni kell az átlag szavazópolgárnak.
2020. jún. 5. 20:47
 10/36 anonim ***** válasza:
25%
Mert torockai egy idióta. Ha Volner János lenne a párt élén más lenne a felállás
2020. jún. 5. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!