Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MI az oka, hogy itt nem volt...

MI az oka, hogy itt nem volt koronavírus járvány?

Figyelt kérdés

Azon tűnődöm, hogy vajon mi lehet az oka, hogy míg számos országban olyan hatalmas katasztrófát okozott a járvány, hogy összeomlott az egészségügy pl; olasz, spanyol, kína, svéd, angol, USA. Addig nálunk a valamivel kisebb egészségügyi rendszer végig bírta. Alig volt elhalálozás, fertőzés minimális volt. 500 ember/ 3hónap az semmi. Olaszba 800-an hunytak el naponta. Mi lehet annak az oka, hogy ilyen jól bírtuk ? Jó a magyar immunredszer? Őseink jó életvitelt éltek, azt örökőltük?

Arra is gondoltam, hogy a CBG oltás miatt lehet, de a tudósok kimutatták, hogy az az oltás maximum a tüneteket enyhítik. Ráadásul azóta több olyan helyen is berobbant a járvány, ahol volt oltás. Pl franciába 2010-ig kötelező oltás volt.

Lehetséges, hogy genetikailag jó a magyar immunredszer? Őseink nomád élete, lovasnemzet vagyunk. Kipcsak, belsőázsiai életvitel révén sok ezer évig ez íródott a DNS-ünkbe?

És akkor ennyi volt a járvány hála Istennek. Ugyanak vannak pesszimista becslések, hogy jön 2.hullám októberba, de az csak kisebb lehet az 1.-nél, amit meg sem lehetett érezni. 500 ember 3 hónap alatt. Az influenza ennél jóval többet visz el.

2020. jún. 5. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Én is így vészeltem át, volt gyengeség, ízérzés hiánya, izületi fájdalmak stb. De a legrosszabb az volt, amikor elvesztettem a tájékozódást, olyan volt mint az agyércsörcs. Néhány nap alatt elmúlt, bár hőemelkedés volt még. És semmilyen statisztikában nem szerepelek.
2020. jún. 10. 00:12
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
8-as nem ír hülyeséget! A magyar ember csak a végső esetben megy orvoshoz, míg a nyugatiak megszokták, hogy minden csip-csup szarral orvoshoz fordulnak, aztán mentek is szépen tömegesen, a kórházakban minden komolyabb szart össze lehet szedni, és ugyebár úgy voltak vele, hogy ha koronás volt az illeti, biztos az is okozta a halálát.
2020. jún. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!