Az európai minimálbér bevezetésével a DK komoly támogatottságot szerezhet?
Dobrev Klára új beszéde: [link]
Becsületesen dolgozó, autodidakta jó munkásember létemre én örülnék ha végre európai szintre növelnék a fizetésem. Ezzel jobban megbecsülve is érezném magam és nem csak egy lábjegyzetnek akit csak úgy használgatnak a multik mint egy rossz q.vát.
Tik hogy vagytok evvel?
A fiatalok körében sokkal népszerűbb mint a Fidesz, és mivele gyre magasabb a részvétel a váalsztásokon, ez azt mutatja, hogy egyre több fiatal ment el szavazni mint korábban, ami a Fidesznek nem igazán jó. Az utca emberét kell megkérdezni, én akiket kérdeztem mind azt modták, hogy bárkire szavazna csak a Fidesz le legyen váltva...
Ezt amúgy a Fidesz is jól tudja, hogy csúszik ki alóluk a talaj és próbálnak már mindenfelé jópofizni.
Ilyen riportot eltudtatok volna képzelni 2-3 éve?: https://www.youtube.com/watch?v=aoajtl7BSe0
Jól van kedves kérdező. Menjél aludni és álmodj a DK népszerűségéről.
Szerinted ők a "legnépszerűbbek" a 10 - 14%.os támogatottságukkal.
Elég szar proli környékén lakhatsz.
2018-ban is azt mondtátok, ha magas lesz a részvétel, bukik a fidesz. Magas lett. 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!