Orbán bukása hogy fog történni?
Figyelt kérdés
Szerintem 2050 május 31.-én 87. születésnapján, disznóvágás közben agyvérzést kap, még 3 hónapig haldoklik és augusztus 26-án eltávozik. Szeptember 4.-én felravatalozzák a parlament elött. Eredeti tervek szerint a Dunán hajón felúsztatták volna Esztergomba, hogy a bazilikában helyezzék végső nyugalomra, de a Duna már teljesen kiszáradt a globális felmelegedés miatt, és így a Kerepesi temetőbe kerül2020. jún. 3. 13:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem erre akár ő maga is rábólintana.
2/5 anonim válasza:
Köszönjük ezt a teljesen értelmetlen kérdést, és az ahhoz vízionált , erősen fikció kategóriába tartozó forgatókönyet... amíg nem hal meg, még sok ilyet kitalálhatsz, legalább elleszel, mint alma a fán.
3/5 anonim válasza:
Miért vágna születésnapján disznót? Ráadásul a disznókat nem május végén szokták levágni, vagy nálatok igen? 😂
5/5 anonim válasza:
Már megint egy burkolt ülep-pucolgatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!