Lassan a fideszék trianont is ráfogják gyurcsányra meg az ellenzékre?
2020. jún. 3. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány a hibás!
Soros miatt van!
Lárifári!
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
Hívő fideszes szobájában falon lévő tábla:
1. Minden rosszról a ballibsik tehetnek!
2. Ha ez nem így lenne automatikusan az első pont lép érvénybe!
2/7 anonim válasza:
No igen, ilyen megnyilvánulások után gondolkodóba esem, hogy a Fidesz vagy a mindent elhisző hívei a nagyobb kretének.
4/7 anonim válasza:
Hallgasd meg egyszer, hogy hogyan beszél Gyurcsány a határon túli magyarokról.
Mondjuk Gyurcsány egy vicc, akármilyen témáról is van szó. Ő már leszerepelt.
5/7 anonim válasza:
1# es, legyünk tényszerűek, tehát helyesen:
Zsigeri Fidesz gyűlölő balliberális hívő szobájában falon lévő tábla:
1. Minden rosszról a Fidesz, de leginkáb maga Orbán" ördög" Viktor tehet!
2. Ha ez nem így lenne automatikusan az első pont lép érvénybe!
6/7 anonim válasza:
5-ös! Lehetünk tényszerűek, csak találkoztál már olyan fideszessel, aki elismeri a szoclib kormányok bármely érdemét? Mert én nem nagyon. Például a napokban itt a gyakorin egy fideszhívő konkrétan be akarta nekem bizonyítani, hogy a 2000-es években nem, hogy nőtt volna a reálbér, hanem még csökkent is. Én a magam részéről sosem vonom például kétségbe, hogy az elmúlt tíz évben nőtt a reálbér. De ez csak egy példa.
7/7 anonim válasza:
6# hát egy tuti, olyan balliberális szavazóval nem találkoztam, aki egy picit is elismerte a Fidesz kormányok sikereit. Pedig abból sokkal több volt 🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!