Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az amerikai forradalom átterje...

Az amerikai forradalom átterjedhet hazánkra is?

Figyelt kérdés

mert már láttam olyan videót ahol Montréalban kirakatokat törtek be és tucatszám vitték el a gitárokat

[link]

2020. jún. 1. 07:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen más mentalitás van nálunk, így itt nem lesz ebből nagy ügy. Pár száz idióta kimegy megemlékezni, de ennyi. Magyarországon eleve mindenki szarik mindenre, plusz gyűlöl mindenki mindenkit.

Franciaország területén havonta szétverik a városokat a négerek, szóval ez ott nem új, csak kell mindig valami indok.

2020. jún. 4. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországon sincs több gyűlölködő mint máshol. Ez is egy olyan dolog, amit lehetetlen nullára redukálni. Végül is a rasszizmus és gyűlöletmentes világ, csak borgőzös vágyálmokban létezik. Aki hisz ebben, az elég infantilis.
2020. jún. 4. 08:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod te mi a forradalom? NAgy horderejű változás. Sőt többnyire nem erőszakos, ld ipari forradalmak. HA még a szó jelentését sem tudod minek hergeled a népet?
2020. jún. 4. 21:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
az oktatási rendszer hibájának tudom be, hogy eddig senki nem javította ki a kérdezőt a szó jelentését illetően..
2020. jún. 4. 21:22
 15/20 A kérdező kommentje:
már Európára is átterjedt!
2020. jún. 4. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Franciaország és Anglia... Ez nem nagy dolog. Mind a két hely tele van feketével. Azért őrjöngenek ennyien, de mint fentebb már írtam Franciaországban hetente van valami.
2020. jún. 5. 06:25
 17/20 A kérdező kommentje:
madrid stockholm
2020. jún. 5. 06:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Azokon a helyeken is jelentős kisebbség él.
2020. jún. 5. 06:56
 19/20 A kérdező kommentje:
róma varsó
2020. jún. 5. 07:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Elsorolhatod az összes helyet, amiket mondasz mind olyan helyet, ugyanúgy érvényes mindegyikre amit mondtam. A magyarokat a belpolitika sem érdekli. Miért érdekelné őket a külpolitika?
2020. jún. 5. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!