Vannak olyan szervezetek Magyarországon, amelyek valóban tesznek valamit a Trianon előtti területek visszaszerzéséért?
Figyelt kérdés
Tehát nem az ilyen Toroczkai félékre gondolok, akik egy rég nem érvényes szerződésbe próbálnak belemagyarázni jogi dolgokat, hanem olyanokra, akik tényleg tesznek valamit.2020. máj. 31. 20:34
11/18 anonim válasza:
#10 Egy rakás dolgot kikerestem neked. Ennyit már tegyél meg te, hogy beírod a gugliba és elolvasod amiket felkínál!
12/18 A kérdező kommentje:
Beírtam, az erről szóló cikkek mind 2004 előttiek és csak azt vizsgálták, hogy Szlovákia csatlakozhat-e az EU-hoz.
A jelenlegi helyzet nagyjából itt olvasható:
2020. máj. 31. 22:12
13/18 anonim válasza:
Szabadna megkérdeznem, hogy aláírtad-e már évekkel ezelőtt a petíciót erre ?
14/18 A kérdező kommentje:
Nem, mert én baloldali vagyok, azt meg szélsőjobboldaliak csinálják.
2020. jún. 1. 01:26
15/18 anonim válasza:
Ostobaság, amit írsz. Mit érdekel akkor, hogy "vannak-e ...."?
16/18 A kérdező kommentje:
Mert szívesen támogatnék egy ilyen szervezetet, amennyiben nem sovinizmusból meg nacionalizmusból akarja visszacsinálni trianont, hanem az érintett emberek akarata miatt.
2020. jún. 1. 01:46
17/18 anonim válasza:
Mindenki náci aki nem baloldali?
18/18 anonim válasza:
16
Hogy lehetsz ilyen tájékozatlan? Meg sem nézted azt a petíciót, hogy milyen alapon tesznek és mit. Különben nem írnál sovinizmusról-nacionalizmusról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!