Orbán Viktor új Nemzeti Konzultációt indít.Ti fogtok rá válaszolni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kit érdekel eddig sem válaszoltam
48 szavazat
1/21 anonim válasza:
megy a kukába azonnal bontatlanul ahogy az összes eddigi is
2/21 anonim válasza:
"Ennyit írok rá és visszaküldöm"
totál felesleges mert senki se fogja elolvasni.
3/21 anonim válasza:
Ugyan ugy sokan fognak ra valaszolni mint idaig is.
1-2. itt valaszolo pedig csak itt nagyszaju, kozben meg mindig ott tolonganak elottem a szavazournanal :) Expressz-ajanlva fogjak feladni, itt csak megjatszak magukat. :D
4/21 anonim válasza:
Nem, mert ez, úgyis csak a megvezethető birkáinak a tovább hülyítésére szolgál.
5/21 anonim válasza:
Minek válaszoljak, előre tudható, hogy akkor is 99,99% fogja támogatni Orbán Viktor álláspontját, ha egyetlen darab ember se küldi vissza.
6/21 anonim válasza:
Nem ,ez is a kazán martalékává válik ,mint az eddigiek.
7/21 anonim válasza:
Én ezeken szoktam gyakorolni a shuriken hajítást.
Tök jó hogy küldenek újat, a régi már elhasználódott :D
8/21 anonim válasza:
Nekem mindegyik a megsemmisítőbe végzi, utána a papír hulladékok között. Interneten is csinálhatná, az környezetkímélő megoldás, és olcsóbb.
9/21 anonim válasza:
Aki nem küldi vissza, az meg ne sírjon akkor, hogy itt nincs demokrácia!!
10/21 anonim válasza:
"Minek válaszoljak, előre tudható, hogy akkor is 99,99% fogja támogatni Orbán Viktor "
Így van. Ha senki se küldené vissza akkor is az lenne a duma hogy az emberek zöme visszaküldte és persze szinte mindenki teljes mellszélességgel a Csúti Törpe mellett áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!