Ez tetszene a jobbik programjából?
A segélyt csak kártyára utalnák át és azzal a kártyával a boltba csak élelmiszert és ruhát meg cipöt lehetne venni!Semmi szeszes ital meg dohányáru meg ilyenek!
Szóval a segélyböl tényleg csak azt tudják megvenni ami szükséges!
Ezt a rendszert már bevezették egy faluba!És egy bizonyos kisebbség ezért el is költözött a faluból!
76
Tehát, az nem dolgozott meg érte, aki előtte mondjuk 20 évig fizette a járulékokat, majd megszűnik a munkahelye?
15:22 vagyok!
És természetesen nem azokra gondolok, akik becsülettel dolgoznak, aztán valami okán (válság, leépítés, stb..) megszűnik a munkahelyük. Azokra gondolok elsősorban, akiknek büdös a munka, soha nem dolgoztak, és nem is akarnak.
Voltaire! :)
Miközben kérdeztél, válaszoltam is. :)
15:16
mért te azt támogatod hogy az adózó emberek pénzéböl más ember szenvedélyeit finanszírozzák?
15:28
csak a segélyre és nem csak a kisebbség-re!
nem, nem támogatom, de nem lehet tenni ellene, hogy így legyen. És mint tudjuk pár száz ft-ért egy emeber élet sem kevés egy romának.
És ha választani kell, hogy egy szerencsétlent agyonverjenek, és elvegyék a pénzét, hogy elihasság elgépezzék, vagy egyszerüen gépezzenek igyanak a segélyből akkor sztem te is a másodikat választanád.
Sajnos nem lehet szinte semmi olyant tenni, ami tökéletes lenne a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!