Jól járnak e az ellátatlan betegek ha érdekeiket egy Bangóné féle "bangja"?
"Távgyógyító csalókhoz hasonlította a háziorvosokat Bangóné"
Nem a háziorvosok a bűnösök amiatt ami történt hanem azok akik belekényszerítették őket ebbe a méltatlan helyzetbe akik nem biztosították időben a védőfelszerelést nekik, aztán ez a félbolon Kásler aki ráolvasással akar gyógyítani mint egy modernkori sámán, már Kásler a birálatok hatására elkezdett mellébeszélni hárítani aszongya hogy nem ő miatta haltak meg a kórházakból kirakott idős beteg emberek hanem az orvosok miatt, ez a nyomorult Kásler utasította a kórház igazgatókat arra hogy x számú ágyat tegyenek szabaddá, tudhatta azt hogy a kórházakban csak azok vannak akik súlyos betegek, de egyébként is a kiadott utasításért nem a beosztottaknak kell vállalni a felelősséget hanem a vezetőknek, csak ezt kásler úr nem akarja tudni mint látható.
5
Köszönöm bérfikász tesó. Észrevettem de már késő volt és javíthatatlan.Fontos hogy lelkednek jót tett egy kis okádás. Talán a témához is hozzá tudsz szólni? Érdemben? Az már magas ugye?
Nem vagyok bérfirkász a tesód meg pláne nem
Te is csak okádod a hülyeséget aztán duzzogsz ha más is azt teszi
A hülye alapvetően gyűlölködő kérdésekre nem szoktam normálisan válaszolni max kifigurázni
"Észrevettem de már késő volt és javíthatatlan."
Látod, ez a baj a te fajtáddal. Mindig mindent csak utólag, az adott pillanatban, pláne előre gondolkodni, az nektek mission impossible.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!