Az Újpestért Egyesület jobb- vagy baloldali?
nem csípem ezt a jobb vagy bal meg hasonló címkézéseket.
de amúgy az ilyen politikai "szakmák" szerint a focista rajongókat jobboldalinak titulálják.
a jobb oldali embereket a hevességgel ,agresszióval, szókimondással, stb-vel ruházzák fel általában.
pl a náci párt jobb oldalinak számított végülis. a kommunista pártok pedig bal-nak. általában a jobb oldaliakban t9öbb a fiatal, a bal-ban az idősebbek, nyugdíjasok.
ergó újpesti azaz focista egyesületre a jobb oldali illene rá ezek alapján, de nem tudom, hogy mi ez az egyesület és van e köze egyáltalán a politikához.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:17
ezt melyik ujjacskádból szoptad? méghogy a jobboldali (klasszikus értelemben konzervatív) pártokban több a fiatal-.-
amugy én sem szeretem a cimkéket, mert ma már nem helytállóak! ma már az egész megfordult
a jobb nem konzervatívabb a baloldalnál.
nálunk a baloldal a kommunizmus volt, mondjuk így, vagyis a szocializmus. bal volt az mszmp mszp mdf fKgp stb.
baloldal az igazi konzervatív.
erre jött rá egy lázadó eszme az lett a jobb oldal. A punkos korszak, tudod a punkok jobboldalinak számítottak, gondolom ezt nem tudod. Nagyon régen Orbánék és lázadók voltak, lázadó fiatalok. Nem véletlenül FIDESZ, mert "Fiatal Demokraták Szövetsége" volt a nevük. az már más, hogy mára totál átalakultak egy gusztustalanabb formává, de ezt hagyjuk is most. Ma még nagyon sokan jobboldalinak hiszik őket, ezért (is) támogatják.
A jobboldaliságot pont a lázadás, a pörgés jellemzi, a szókimondás, a kisebb visszafogottság, (említettem a punkokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!