Szerintetek is az lenne a legjobb, ha végérvényesen megmaradnának a jelenlegi előírások?
Kötelező maszk viselés
Idősek vásárlási időkorlátja
A határok szigorú ellenőrzése, az országba belépéskor közelező 2 hét karantén mindenkinek
A 1.5 méter betartása, amit szigorúan ellenőriznie a rendőrség
Én remélem így marad, mióta így élünk sokkal jobban érzem magam. Megnyugtató, hogy tudom, hogy a szabályok szigorú betartása csökkenti a betegség kockázatát.
Nem csak a covid19-et hanem minden betegség kockázatát csökkenti. Ez egy jó irány egy egészségesebb társadalom kialakításához.
#4 belföldi turizmus mond valamit?
#5 és ez azt jelenti, hogy holnap se leszel rákötve? Honnan tudod?
#7 a normális az pont az aki betartja a szabályokat, elfogadják és tesznek a fertőzés ellen. Ez a normális. Nem pedig az ilyen anarchisták mint pl te.
Egy másik kérdésedben meg azt kérdezted, hogy Karácsony Gergely mikor törli már el a maszkos bohóckodást. Na mindegy.
Szerintem hosszú távon kivitelezhetetlen ezeknek a szabályoknak a fenntartása. Főleg az 1,5 m távolság, de a maszkviselést sem fogják örökké betartani, az meg nem működik, hogy naponta több tucat embert beviszünk, kapacitás sincs rá.
Idősek vásárlási korlátját eltörölném ha mindenki viseli a maszkot meg távolságot tart akkor nem lehet baj
A többi intézkedés érvényben maradhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!