Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cs. Krisztián "Herceg"/"Rémkir...

Cs. Krisztián "Herceg"/"Rémkirály" a Deák téri kettős gyilkos, igaz hogy már jó ideje rettegésben tartja a környéket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

"Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel"

2020. máj. 26. 01:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Sthol András is kaphatott volna 12 évet. Meg is érdemelte volna.
2020. máj. 26. 18:06
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Meg
2020. máj. 26. 18:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
15-20 év szerintem meglesz neki, főleg hogy egyik áldozata még felnőttkorú sem volt. A börtönben meg majd elrendezik, megkapja a rémségeket.
2020. máj. 26. 22:26
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Milyen rémségeket? A többi C bűnöző majd kitanítja minden gazságra, valami civil szervezet intéz neki 15-20 millió kártérítést.

Jól ellesz ő ott...

2020. máj. 27. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

Megolt ket embert. Az emberoles minositett esete. Buntetesi tetele 10tol 20evig. Ez nem is vitatható. Innentol fogva 10 ala nem mehet a bíró.

Kozepertekbol indulnak ki, es a biro a sulyosbito es enyhito korulmenyek merlegeslese utan dont.

Enyhito korulmeny a kora, esetleges megbanas, beismeres.

Sulyosbito korulmeny hogy visszaeső vagy buntetett eloeletu. Kozbiztonsagot megzavarodo cselekedet stb.

15ev ala nincs biro aki bemegy.

Megjegyzem, ez is keves.

2020. máj. 27. 09:04
 16/24 anonim ***** válasza:
25%
Nehogy már a kora enyhítő körülmény legyen egy ilyen patkanynak! 🤬🤬 A beismerő vallomás se legyen már enyhítés, milyen ez már?! 😠😠😠 Egyre jobban utálom ezt a várost és országot az ilyenek miatt... 🤮
2020. máj. 27. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Patkany, szerintem is. De egy jogallamban igy mukodik az ítélkezés. Vannak enyhito körülmények es sulyosbito körülmények. Ezeket nem a biro hatarozza meg kenye kedve szerint, hanem ezek a btkban lefektett szabályok.
2020. máj. 27. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Ezzel tisztában vagyok. kicsit át kéne alakítani ezt a btk-t. Aki embert ölt, annak ne legyenek jogai.
2020. máj. 27. 11:05
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

Ezt mond a liberalis jogvedoknek. Amnesty International es tarsai.

Ha csorbulnak a jogok, tomegevel jonnek a libsik es szajkozzak hogy kinek mihez van joga. 20 szazad vege es 21.szazadi legnagyobb problema.

Manapsag mar nem a melegseg vagy a trasznemuseg a nem normalis hanem ha nem fogadod el.. Hanyni tudnek ettol.

2020. máj. 27. 12:21
 20/24 anonim ***** válasza:
18%

Annak a 2 fiatalnak is voltak jogai az élethez! Ezek után nem érdekelnek a jogvédők...

Én is így, vagyok velük. Én sem fogadom el ezeket. Szóval nem vagyunk normálisak... Ne akarjanak olyanokat lenyomni a torkunkon, ami nem normális vagy rohadtul nem vagyunk rá kíváncsiak, mert ezzel azt érik el, hogy a heterok többsége jobban nem fogja elfogadni.

2020. máj. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!