Cs. Krisztián "Herceg"/"Rémkirály" a Deák téri kettős gyilkos, igaz hogy már jó ideje rettegésben tartja a környéket?
"Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel"
Milyen rémségeket? A többi C bűnöző majd kitanítja minden gazságra, valami civil szervezet intéz neki 15-20 millió kártérítést.
Jól ellesz ő ott...
Megolt ket embert. Az emberoles minositett esete. Buntetesi tetele 10tol 20evig. Ez nem is vitatható. Innentol fogva 10 ala nem mehet a bíró.
Kozepertekbol indulnak ki, es a biro a sulyosbito es enyhito korulmenyek merlegeslese utan dont.
Enyhito korulmeny a kora, esetleges megbanas, beismeres.
Sulyosbito korulmeny hogy visszaeső vagy buntetett eloeletu. Kozbiztonsagot megzavarodo cselekedet stb.
15ev ala nincs biro aki bemegy.
Megjegyzem, ez is keves.
Ezt mond a liberalis jogvedoknek. Amnesty International es tarsai.
Ha csorbulnak a jogok, tomegevel jonnek a libsik es szajkozzak hogy kinek mihez van joga. 20 szazad vege es 21.szazadi legnagyobb problema.
Manapsag mar nem a melegseg vagy a trasznemuseg a nem normalis hanem ha nem fogadod el.. Hanyni tudnek ettol.
Annak a 2 fiatalnak is voltak jogai az élethez! Ezek után nem érdekelnek a jogvédők...
Én is így, vagyok velük. Én sem fogadom el ezeket. Szóval nem vagyunk normálisak... Ne akarjanak olyanokat lenyomni a torkunkon, ami nem normális vagy rohadtul nem vagyunk rá kíváncsiak, mert ezzel azt érik el, hogy a heterok többsége jobban nem fogja elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!