Miért hallgatja el a Deák téri gyilkosságot A M1 televízió? Nincs hírértéke vagy védik a cigány bűnözőket?
Tegnap sem volt benne sem a mai déli híradóban sincs benne. Ha tévednék akkor szíveskedjenek kijavítani a nálamnál okosabbak.
https://www.youtube.com/watch?v=MszGBZyAQco
https://www.youtube.com/watch?v=H7AWP8o6FLM
2
Ott a két link a leadott híradókról, szó sem esik bennük a gyilkosokról, de még a gyilkosságról sem.
1
Inkább írd le te mert nem szeretném ha kitörölnék a kérdést
5
A tegnapelőttit nem néztem de akkor még az a mese ment hogy mindkét csoport bűnöző. azóta változott a mantra.
A cigánybűnözés tabu, pedig az egész ország szenved tőle. Az idióta migránsos mesével riogatnak 0-24, közben sose egy migráns se volt itt, de még ha lenne is, tized annyi kalamajkát nem okoznának mint a rengeteg bűnöző c., akik nem hogy képtelenek beilleszkedni, de rendes terrorban tartják az embereket (nézz be mondjuk a Népszínház utcába vagy egy borsodi/szabolcsi zsákfaluba mi van ott), közben ők megkapják ugye a segélyt is alanyi jogon (amit a magyar csak akkor ha melózott előtte X időt meg akkor is csak pár hónapig).
De hát az első válaszoló leírta a tényállást, innentől nem nagy meglepetés ami itt megy.
#1 vagyok:
Nos, akkor egy-két szót rólam:
A Bakócai nevelő-otthonban nőttem fel, ahol a romák aránya kb 90%-ra volt tehető. Ezután, mint ahogy az egy jó intézeti gyerekhez illik, az ország különböző büntetés-végrehajtási intézményeiben voltam bentlakó. Ezekben a romák aránya kb 75% lehet.
Gyakorlatilag köztük nőttem fel, és köztük éltem. Most 44 éves vagyok.
Mindkettőjük kétséget kizáróan cigány. Orbánt nem tudom eldönteni hogy melyik, de Mészáros az tuti hogy Oláh. A legrosszabb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!