Mi a Magyar Gárda köszönése?
Ha rádköszönnek "adjon az Isten"-nel, akkor visszaköszönhetsz például úgy hogy "Szép napot" "Üdvözletem" "Jó napot kívánok" Helló" "Hali". Elköszönésnél is köszönhetsz "viszlát"-tal, nem kell ilyen véresen betartani ezt az "Adjon az Isten"-es dolgot, ezt csak más párt szimpatizánsai és/vagy a nem gárdisták hiszik, akik úgy tudják hogy a Magyar Gárda egy gonosz, rasszista, neonáczi szerv :)
Üdv! (Egyébként nem vagyok gárdista :) )
És az ünnepségeiket így nyitják:
A gárda főnöke feláll egy pódiumra és megszólal:
"Töten Sie die Juden! Wir können nicht stellstehen bis sie allen toten sind!"
Erre éljenzés, majd a gárdafőnök kinyit egy lakókocsit ami tele van fegyverekkel és mindenki választhat fegyvernemet. :)
"ha egy ember így köszönne nekem hogy adjonisten, pofánröhögném:D"
Én is :)
Köszönöm szépen a választ, Endrow.
A többiek pedig szégyeljék magukat, de nagyon. Ha nem ismerik a Gárda törekvéseit, ne beszéljenek sületlenségeket.
Az érdekes, mert az
"Adjonisten!"
már egy több száz éves magyar köszönés, amit sokan előszeretettel használnak. (Pl: Adjonisten! Adjonisten jó reggelt, barátom! stb.) Nem egyezik meg az
"adjon az Isten"-nel :)
"És az ünnepségeiket így nyitják:
A gárda főnöke feláll egy pódiumra és megszólal:
"Töten Sie die Juden! Wir können nicht stellstehen bis sie allen toten sind!"
Erre éljenzés, majd a gárdafőnök kinyit egy lakókocsit ami tele van fegyverekkel és mindenki választhat fegyvernemet. :)"
Szerintem velünk van, csak ironizált. Én elmosolyodtam rajta: Ment a + pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!