Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már a nyáron megkezdhetik a...

Fortissima Finguss kérdése:

Már a nyáron megkezdhetik a vakcina felhalmozását? Hogy ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg három olyan klinikai kísérlet zajlik a koronavírus elleni vakcina elleni védőoltással kapcsolatban Magyarországon, amelynek biztatóak az eredményei; az ellenanyag elkészülte után, akár már ezen a nyáron azonnal megkezdik az országban a vakcina felhalmozását a gyógyszertárakban és kórházakban, hogy ha eredményes lesz a tesztelés, azonnal elérhetővé váljon mindenki számára – mondta el az operatív törzs szombati sajtótájékoztatóján Dr. Szlávik János, a Szent László kórház infektológusa.

2020. máj. 23. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"nem túlságosan perverz igény hogy még a maszek beírásokban is a kúrmány álláspontját visszhangozzák az állampolgárok?"

Nem, ez lenne minden épeszű ember igénye. Csak szemléltetésképp, ha kiírnék egy ilyen kérdést: Szerintetek a kérdező hülye-e?

A normális válaszlehetőségek ilyenkor a "szerintem igen, mert", "szerintem nem, mert" és a "nem tudni, mert" lehetőségek variációiból kerülnének ki.

Ellenben ha valami gerinctelen provokátor lennék, akkor kizárólag "szerintem azért hülye, mert" kezdetű válaszlehetőségeket adnék, hisz nem az a célom hogy választ kapjak, csak hogy téged direkt hamisan rossz színben tüntesselek fel.

Vajon a te kérdésed miért egyértelmű példája a második verziónak?

2020. máj. 23. 14:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerintem az én szavazási opcióim azért sokkal szelídebbek és viccesebbek.

De nem akarok ezen vitatkozni, technikailag van igazság abban amit írsz. Azért ne felejtsd el ide a a magánemberek szórakozni jönnek. Veletek ellentéteben akik anyagi haszonért rontjátok itt levegőt. Még akkor is ha az a haszon lehet hogy nem pénzbeli...

2020. máj. 23. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Az emberek ide informálódni, és vagy véleményt cserélni jönnek.

Mivel a kérdés nem közvetít sem, hangsújt, sem hangszínt, így azt hogy vicc e, vagy sem, sem lehet megállapítani.

Elég sok szélsőséges ember képviselteti magát az oldalon, oltásellenesek, összeesküvéshívők, harmadikvonalas feministák, neonácik, rasszisták...

2020. máj. 23. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"De nem akarok ezen vitatkozni, technikailag van igazság abban amit írsz. Azért ne felejtsd el ide a a magánemberek szórakozni jönnek. Veletek ellentéteben akik anyagi haszonért rontjátok itt levegőt. Még akkor is ha az a haszon lehet hogy nem pénzbeli..."

Az oldal felhasználásának célja jellemzően az információcsere, nem a szórakozás.

Ahhoz meg miért kéne ellenszolgáltatás hogy valaki ne értsen egyet veled? Azt hitted hogy a te véleményed valami követendő etalon, amivel max olyanok nem értenek egyet akiknek fizetnek ezért?

2020. máj. 23. 16:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem hiba volt leled leállni egy kis beszélgetésre.

Olyan ez mint a kínai béka és a skorpió meséje.

Na fuss tovább.

2020. máj. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!