Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik és a DK miértnem fog...

Jobbik és a DK miértnem fog össze?

Figyelt kérdés
Lényegében a teljesen ellenzéknek ezt kéne tennie! De ha ez a két pár össze fogna akkor simán eltörölnék a Fideszt! Nem hiszem, hogy ők ezt nem tudják!
2020. máj. 21. 13:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjak? Kifejtettem, miért gondolom úgy, ahogy. Szerintem simán csak abban nem értünk egyet, mi számít lepaktálásnak. Én a kérdésben megfogalmazott dologra reagáltam. Igen, tüntetnek egyet közösen, aztán mindenki megy a maga útján tovább: jobbra el, balra el.

Én nem tartok elképzelhetőnek egy Jobbik-DK kormányt. Nem szimpátia vagy ilyesmik alapján, hanem mert nem látom reálisnak. Ti annak látjátok. Meggyőzni egymást nem fogjuk, és nem is gondolom, hogy bármi tétje lenne.

2020. máj. 21. 15:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Az nem együttműködés, hogy egy jelölt mögé állt be a két párt több önkormányzati választáson?

2020. máj. 21. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
2020. máj. 21. 15:36
 24/29 anonim ***** válasza:
47%
#22 Ugyanazt tudom írni. Itt is együttműködtek (nem csak ők ketten, hanem közel a teljes ellenzék), de ettől még nem nem lesznek haverok. Az egész ellenzéki összefogást egy dolog tartja össze, hogy le akarják váltani a Fideszt. Ez nem elégséges, és köztünk szólva jelenleg nem is reális cél. Ha sikerülne a Fideszt letornászniuk 50% közelébe, akkor esetleg a következő négy évben tudnának úgy politizálni, hogy a ne csak biodíszletként funkcionáljanak a parlamentben, hanem legyen súlyuk, ezáltal pedig legyen esélyük szavazókat szerezni. A jelenlegi helyzetben elég szűkösek a lehetőségeik, hogy észrevetessék magukat a szavazókkal, hogy értékeket, üzeneteket közvetíthessenek feléjük. De asszem eléggé elkanyarodtam a tárgytól.
2020. máj. 21. 15:51
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

"értékeket, üzeneteket közvetíthessenek"

Nem szakadt le a plafon, amikor ezt leírtad?

[link]

2020. máj. 21. 16:15
 26/29 anonim ***** válasza:

Így van: értékeket, üzeneteket. Azért, mert te utálod az ellenzéket, még lehetnek értelmes gondolataik.

Ez egy elhibázott dolog volt Hadházy részéről, amit ellenzéki oldalon is sokan helytelenítettek. De ugye nem gondolod, hogy ennyi a politikájuk, ennyi a mondanivalójuk? (Persze, hogy gondolod, hiszen nem is akarsz rájuk emberként gondolni...)

2020. máj. 21. 19:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Te vagy az az okos aki a bankok és multikról vitázól egy másik taggal?

Látom te se a politikához, se a gazdasághoz nem értesz, ez NEM baj, csak be úgy állítad be, hogy mi vagyunk a hülyék, te se vagy az, tanulsz aztán majd rájösz. :)

2020. máj. 21. 19:59
 28/29 anonim ***** válasza:
#27 Nem, én nem vitázok a bankokról senkivel. Miért is kell személyeskedni? Én egyszer sem hülyéztelek le itt sem téged, sem más válaszolót, habár nagyon nem értünk egyet. Tanulni már tanultam eleget, köszi, és persze nap mint nap tanulok. Javaslom, te is tény így. Aztán majd rájössz.
2020. máj. 21. 21:05
 29/29 anonim válasza:
#3 Meg Dobrev Klára is
2020. máj. 21. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!