Jakabnak nem mondták el, hogy ahhoz, hogy egy párt néppárt legyen, úgyis kell viselkedni, és nem csak a szlogenek szintjén kell olyannak lenni?
Látom, de aki a cukiskodik a baloldallal az konzervatív néppárt szerinted?
Teljesen más a szocik programja mint egy konzervatív, így a szívárványkoalició, hogy akar vezetni egy országot?
A néppárt nacionalista, a szocik az EEÁ mellett kampányolnak reggel délben meg este. 😁😂
Álmodik a kommunista.... :D
El vagy tévedve.
Én nacionalista konzervatív vagyok, semmi közöm a komcsikhoz.
A komcsik Marxisták, globalisták.
Én se nem vagyok globalista, se nem vagyok Marxista, ja és a Szellemvilágban is hiszek.
"Jakabnak nem mondták el, hogy ahhoz, hogy egy párt néppárt legyen..."
Jakab semmihez nem ért, nem ott van a hiba. Azt nem értette már a többi jobbikos sem, hogy néppártosodni nem úgy lehet, hogy aki nem pontosan ugyanazt akarja és mondja azt kizárjuk, kirúgjuk a pártból - hanem hogy megtaláljuk azt ami miatt mégis együtt lehet maradni.
Vona lemondása óta olyan lépéseket tesznek amitől egyre kevesebben vannak. Nem azért mert nem váltottak a korábbi rétegpárti politikájukon, hanem mert csak átváltottak egy másik fajta rétegpárti politikára. Beszerveznek az új nézetekkel, elvekkel újakat - csakhogy közben kirúgdossák a régieket.
És ahogy haladnak, beszervezni nagyon keveseket sikerül - kirúgni meg tömegeket. Odáig nem jutott el Jakab, hogy a néppártiság azt jelenti hogy az eddigi vélemények MELLÉ még több fajta véleményt kell összefogni. Ezt jelentené egy néppárt.
Dehogy mondták el.Az utóbbi parlamenti szavazáson sem biztos,hogy tudták ,mire nyomnak igent.
Ők pont,hogy nem néppárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!