Akkor most tényleg Közel-Kelet meg Afrikai szinten van a magyar egészségügy?
Eddig csak mondták az ellenzékiek, de most már számok is alátámasztják. Ennyire le lenne rohasztva az eü, hogy a harmadik világgal vetélkedik?
:) meg mindig lehet fokozni? :)
Ertem en, hogy a karanten alatt elsorvadtak paran agyilag, na de ennyire?
Ezek se jártak még Afrikában.
Meg úgy látszik, van, aki még Romániában sem.
A Közel-Kelet egyes országai nagyon fejlettek, Afrika egyes országai meg nagyon fejletlenek, szóval nem korrekt ekkora régiókhoz hasonlítani az országot.
A magyar egészségügy nagyjából olyan, mint a magyar gazdaság. A világátlagnál jobb, mert univerzális és jól képzett személyzetünk van, az EU-nak viszont az alját veri, mert súlyosan alulfinanszírozott és érdemben nem nyúltak még hozzá, hogy 21. századivá tegyék.
7/7 jól írja,egyébként meg mi értelme van a legrosszabbhoz hasonlítani magunkat ? Mert gondolom ez lett volna a cél. Engem baromira nem villanyoz fel,hogy egyes afrikai országoknál jobb az eü itt,amikor 4 órát várok a szakrendelésen,pedig időpontra jöttem,vagy amikor a súlyos beteg,magatehetetlen rokonomat visszahozzák úgy a kórházból,hogy bennefelejtik a branült . Vagy amikor befekszem a sportkórházba egy rutin térdműtétre,és olyan kórházi fertőzést kapok,hogy hónapokig utókezelésre szorulok ,mellesleg a kürházi tartózkodásom alatt attól kell félni mikor omlik rám a vakolat .
És ez csak egy kevés ízelítő,mindenki tud mesélni,ennél sokkal sokkal rosszabbakat is .
Úgy sehová nem lehet fejlődni,hogy a legrosszabbat veszed mércének,és ez nem csak erre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!