Mi történik ezzel a Jobbikal?
Nagy nehezen újra felépítettek valamit majd tegnap egy gombnyomással lerombolták.
Ezzel újra nem kevés szavazót veszítettek el.
Persze a Fidesz igyis úgyis megszavazta volna Jobbik szavazátal csak több lett na de akkor is kérem
Ma hiába hoztak egy bocsánatkérő nyilatkozatot, amikor már tegnap a szavazás előtt is tudhatták, hogy mire fognak szavazni.
Meg nekem úgy tűnik, hogy a Jobbik is elvan a jó kis milliós fizetéseikből, ők se szerveznek semmi komolyabb megmozdulást, csak nyilatkozgatnak, elítélgetnek dolgokat, de nem történik semmi. Mondom ezt úgy, hogy szívből gyűlölöm a Fideszt, és fájó látni, hogy elvannak ebben a langyos fosban az összes többi ellenzéki párttal együtt.
"Nagy nehezen újra felépítettek valamit majd tegnap egy gombnyomással lerombolták."
Újra? Azóta esnek mióta baloldallal összeborultak.
Jobbközépnek ott a Fidesz és a Mi Hazánk...
Olyanra nem vagyok hajlandó szavazni, aki a baloldallal összeborul konzervatív létére.
Jobbközépnek ott a Fidesz, ôk megmutatták, hogy alkalmasak is vezetni. lehet, hogy ezt a demokraták tagadják, de a valóságon nem változtat. 😊
Szerintem nincs egyezés náluk párton belül.Varga Damm kirakott egy posztot azt hiszem reggel,amivel én egyet is értek.Közben Jakab már magyarázta a bizonyítványát,hogy a témáért felelős a hibás.( Szerintem pont Damm lesz az...)
Kibukott aszög a zsákból,hogy azt sem tudják mire szavaznak.Én úgy látom,hogy a témáért felelős személy amolyan régi jobbikos,Jakab viszont inkább balos.És ez lehet a jobbik szétcsúszásának oka.Olvastam a sok kommentet,javában zajlik a csalódpttság,Orbánoznak is bőven.De van az ellenzékben egy párt,aki hasonló szazallékokkal bír,mint a jobbik,na szerintem ők dörzsölik most a markukat.Örülök,hogy bő két éve felhagytam a jobbikkal.BárJakab jó szónok,de ő maga teszi tönkre a pártot,valami nincs rendbe a buksijába.
Semmi újdonság nem történt tegnap a jobbikban. Csak ugyanaz történt meg ismét ami korábban is már nem egyszer - a győztes pártvezető kirúgdossa maga mellől azokat akik nem őt támogatták, nehogy legközelebb már legyőzhessék.
Ez volt kicsiben már Vona idején is, de ez történt amikor lemondott és új elnököt választottak helyette.
A véleményformálás jobbikos módja - valójában ballikos - nem megbeszéljük, meggyőzzük azt aki másképpen gondolja, hanem kirúgjuk, és nincs vele gond.
Akit meglep az ami most történt az nagyon nem figyelt oda a jobbikra és vezetői ténykedésére az elmúlt években.
"Mit vársz Jakabtól, aki óbánozáson kívül másra nem is képes"
Jákob egy troll, amíg nem haverkodtak a baloldallal és normális nacionalista politikát folytattak, és nem balosodtak még talán jók voltak.
Az utóbbi felszólalásai az ellenzék MTVAs hisztéjéhez hasonlítható,
k erôs felszólalásai voltak. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!