A hírtévés riporterekre nem érvényes a 2 méteres távolságtartás?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit képzel ez a Szarvas Szilveszter, hogy a tisztességes, maszkban sétáló emberekre nyomul és mutogatja a takaratlan száját, mint egy szatír.2020. máj. 20. 11:03
11/14 anonim válasza:
Valojaban nem is akartam valaszolni, csak megsajnaltalak hogy senki nem foglalkozott a sorsfordito kerdeseddel. Bocs, hogy hozzad szoltam :)
12/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszönöm hogy foglalkoztál, tényleg nem akarják az emberek kifejteni a véleményüket. Gondolom mert nincs véleményük.
2020. máj. 20. 12:35
13/14 anonim válasza:
Tudod kedves kérdező, annak idején nagymamámnak volt egy nagyszerű mondása, amit manapság már én is gyakran alkalmazok, így szólt "na én most inkább nem szólok semmit!"
Ugye egyértelmű, hogy ez nem jelenti azt, hogy ne lenne véleményem.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan emiatt a kérdés miatt mondtam, hogy nincs véleményetek, amúgy is látom, hogy csak a betanult mantrát mondjátok (oldaltól függetlenül).
2020. máj. 20. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!