Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan veszik egyesek, hogy...

Honnan veszik egyesek, hogy Romania fejlettebb, mint Magyarorszag? (Lent folytatodik! )

Figyelt kérdés
Tobb "okos" velemenyt is olvastam itt, miszerint Romania fejlettebb, mint Magyarorszag. Lehet, hogy volt fejlodes az utobbi par evben, de Magyarorszag azert meg mindig joval Romania elott jar. Az egy fore eso magyar GDP masfelszerese a romanenak, a minimalber ketszer akkora, az atlagfizetes is joval nagyobb, az egy fore eso autopalyak hossza is, es meg lehetne sorolni.
2010. júl. 29. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ott sok a roma (azért írom, hogy roma mert a múltkor a kedves GYIK eltávolította a válaszomat, mert cigányt írtam)

és tudniillik ők nem dolgoznak.

2010. júl. 29. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Idejük lenne takarítani.. És ahhoz pénz sem kell, csak egy kis emberi jó érzés.. De ami nincs...
2010. júl. 29. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:

ez egy baromság,hogy fejlettebbek mint mi

lehet hogy pillanatnyilag jobban állnak gazdaságilag mint mi,de amúgy jóval előttük vagyunk

Most voltam kinnt ősszel,a saját szememmel győződtem meg erről

Ez olyan,mint ha Ausztriát hasonlítanád össze velünk

2012. ápr. 3. 15:56
 14/14 anonim válasza:
Az elobbive nem ertek egyet
2013. okt. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!