Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szexi ahogy Gurmai Zita fut a...

Szexi ahogy Gurmai Zita fut a hírhamisitók elől?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 19. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Ha nem kedveli a hír tv-seket, ennél van frappánsabb módja is annak, hogy ezt kifejezze.
2020. máj. 19. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Cseppet sem az, inkább szánalmas.
2020. máj. 19. 17:28
 3/16 anonim ***** válasza:
42%

Ha a ballik menekül a kérdés elől, az üdvözlendő, ha Orbán, az sunyi és alávaló.

Hányszor megkapta már Orbán, hogy nem nyilatkozik az indexnek meg az ehhez hasonló álhíroldalaknak?

2020. máj. 19. 17:58
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Milyen beszédes, ahogy megfordul, és bemegy az italboltba. :D
2020. máj. 19. 18:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Az index miért nevezi "bolt"-nak.

Drink. Nem vagyok tolmács, de ezt azért vágom.

Kicsit ovis jelenet.

2020. máj. 19. 18:42
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Már fél órája ezen röhögök. :D

Szegény Gurmai amúgy sincs igazán jó kondiban, lehet, hogy épp most szánta rá magát, hogy egy kis kocogással leadja a cirka 15 kilós feleslegét.

Amúgy az ellenzéki oldalon ez már nem újdonság: a múltkor Vadai Ágika kijelentette, hogy Orbánra feleslegesen pazaroltak egy védőöltözetet, aztán amikor Bohár Dániel megkérdezte, hogy vajon Gyurcsány miért volt tetőtől-talpig védőfelszerelésben, amikor bement végignézni egy hattyúboncolást, Ágika gyorsan elmenekült a riporter elől...

(A kérdezőnek amúgy szívből kívánok szexibb hölgyeményeket Gurmai Zitánál...) :D

2020. máj. 19. 18:59
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Sebaj, majd az ATV-n válaszol a kérdésekre, ha már itt Szilveszternek nem akart. Azon a csatornán amúgy biztos jól megizzasztják.
2020. máj. 19. 19:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint egy szerencsétlen kiselefánt. Időnként már a 10 km/h- es sebességget is megközelítette... szerintem ennyit tud futni, max 100 métert. Közben talán be is pisilt, oly rémisztő volt a riporter 😂😂😂😂
2020. máj. 19. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Fut a kínos kérdések elől.
2020. máj. 19. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Megnéztem újra....🤣🤣

De komolyan:1. ha nem akar válaszolni ( szíve joga, bár az is egyfajta válasz), akkor azt sétálva is megtehette volna, vagy közli, hogy ne haragudjon, nem kívánok nyilatkozni.

2. Minek akar futva menekülni, ha egészen egyszerűen nem tud futni?? Mert ez a " futás" igencsak Monty Python- osra sikerült😂 Egyáltalán minek menekült?

3. Engem is megszólítanak néha kéretlenül ( hajléktalan, hittérítő, stb.), de eszembe nem jutna futva menekülni... pedig én tudok.

Egyszóval ez olyan fantasztikus előadás volt, amin 20 év múlva is besírunk...ez a "great escape" örökre Gyurmai Zita polgártársunk védjegyévé vált. Köszönjük kedves Zita, bearanyozta előre a napjaimat...

2020. máj. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!