Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Jobbik lesz...

Szerintetek a Jobbik lesz valaha kormánypárt?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 29. 20:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
46%
Ja, és bocs hogy offolok de elfelejtettem az előzőbe odaírni, hogy a katonadolog pont hu-n sok hasznos dolgot beszerezhetsz !
2010. aug. 3. 08:16
 32/39 anonim ***** válasza:
93%
remélem igen.ami itt kelet magyarországon megy az nem állapot.én 15 éves miskolci vagyok,az utcára akárhányszor kimegyek,boxer és bicska az alap,főleg ha elmegyek szórakozni éjszakára.
2010. aug. 3. 10:34
 33/39 anonim ***** válasza:
27%

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:11

Ehhez annyit, hogy leszólják a Jobbikot, mert csak "tudatlan" fiatalok alkotják többnyire. Jobban beszélsz erről a dologról, mint bármelyik idősebb! :) Én 19 éves vagyok, elsőéves egyetemista, de kevés ilyennel találkoztam eddig, teljes mértékben igazad van. Bár én Vas megyében élek, itt jobb a helyzet, mint keleten, de pont, hogy itt több az elvakult fideszes, aki azt sem tudja, miért, de rájuk szavazott. Igen, a választóknak szerintem a fele nem tudja, mi okból adta rájuk a voksát. Ellenben a jobbikosok többnyire elszánt emberek, akik pontosan tudják, mit miért tesznek és mondanak. Nem olyat ikszeltem be választáskor, amiről, azt sem tudom, mi az. Pontosan tudtam. Ajánlom figyelmetekbe a 80 valahány oldalas Jobbik-programot.

A kérdésre válaszolva... remélem megnyerik... méghozzá a következő választásokat. Sajnos én is meg fogom szenvedni, de a Fidesz még nagyon pofára fogja ejteni az embereket. Aztán jöhet a fekete leves...

Szebb jövőt!

2010. aug. 3. 14:33
 34/39 anonim ***** válasza:
68%

Üdv, kedves utolsó!

Amikor parlamenti-közvetítés volt mutatták, hogy országszerte mely területeken kikre szavaztak az emberek. Vidéken többség zsidesz, de Budapesten is szavaztak rá, és akkor láttam, hogy Vas megyében is tényleg rengetegen szavazták rájuk. Amin még csodálkoztam, hogy Kelet-Budapest kb fele mszp-re tette a voksát, ami felfoghatatlan számomra. Továbbá érdekes még, hogy az mszp még így is több szavazatot kapott kb 2-3 %-al.

De sebaj, előbb vagy utóbb de a Jobbik is biztos összeszed egy 200-220 mandátumot és akkor egy bő 50%-al már sokkal több mindent határozhat meg és több mindenbe szólhat bele.:)

"69%-os 20:10-es" voltam.

Szebb Jövőt!

2010. aug. 3. 14:57
 35/39 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ironikus, de kerek 88 oldal :) (HH) gondolom nem kell részletezni... Szebb Jövőt megint 69% voltam :)
2010. aug. 3. 17:59
 36/39 anonim ***** válasza:
Sztem van rá esély, ha a fidesz nem talál kiutat az adósságspirálból, illetve nem talál megoldást a cigányproblémára.
2010. aug. 3. 18:21
 37/39 anonim ***** válasza:
36%
elképzelhető
2010. aug. 3. 18:22
 38/39 anonim ***** válasza:
26%
Igen
2013. dec. 30. 18:06
 39/39 anonim ***** válasza:
Már most is leáldozóban van a csillaguk. Ha a választások előtti lendületet tovább tudták volna vinni a ciklusra, már rég 50% körül kellene járniuk.
2013. dec. 30. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!