Mit gondoltok, ki lesz Magyarország következő köztársasági elnöke?
Figyelt kérdés
Két év múlva ilyenkor Magyarországnak már egy új köztársasági elnöke lesz, és amint azt az előbbinél és jelenleginél is láthatjuk, eléggé markáns tényező az, hogy milyen kapcsolatot is ápolt Orbánnal. Láttok arra bármi esélyt, hogy Orbán olyan embert válasszon ki, aki kevésbé van kötődve a Fideszhez?2020. máj. 18. 23:24
1/11 anonim válasza:
2030-tól Orbán visszavonul Köztársasági elnöknek levezetni.
2/11 anonim válasza:
Jah 2 év múlva ?
Kaslert lecserélik és felbukik köztársasági elnöknek. Jó keresztények kerülnek oda a kormány alatt
3/11 anonim válasza:
Dzsudzsák Balázs. Miniszterelnök úr nagyon kedveli, és nem hiszem hogy ellene lenne. Hozná azt a szintet, amit Kövér és Áder..
4/11 A kérdező kommentje:
Inkább olyan potenciális személyekre gondoltam, mint pl. Trócsányi László, vagy éppen Deutsch Tamás. (Az első szerintem azért reális, mert ténylegesen reális, míg Deutsch szintén azért reális, mert a mai politikai élet több, mint szürreális)
2020. máj. 18. 23:49
5/11 anonim válasza:
Szerintem a gagyi csíki sör tulajdonosa és dzsudzsi bazsi a két diplomata lesz. Esetleg Zimány Linda?
6/11 anonim válasza:
Mádl Ferenc és Sólyom László speciel nem kötődött a Fideszhez (úgy értem, egyikük sem volt tag), mégis őket jelölték anno, szóval simán lehet.
7/11 anonim válasza:
2030-tól Orbán. Ezt követően ha meghal mindig 10 millió magyar fogja keresni a reinkarnációját, akár a dalai lámának :)
8/11 anonim válasza:
Borkai barátnője, akit hátulról küldött fenékbe!
10/11 anonim válasza:
Van már újítás a Fideszben is, mint láthatjuk az előttem megnevezett személlyel. E mellett sok lehetőség van még, amiben van TV-s, politikus, volt politikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!