Otthonában halt meg a férfi, akit műtéte előtt egy nappal hazaküldtek a kórházból...Mi van ezekkel a statisztikákkal? Mit gondolsz a hírről?
2020. máj. 18. 22:30
11/19 anonim válasza:
"koronavírussal szembeni sikeres védekezés hány ember életét mentette vajon meg eddig??"
Na hány ember életét? Mert, hogy a vilagon ez volt a leszánalmasabb védekezés. Az otthonokban történő megbetegedésekről is a kormány tehet, mert teszt nélkül küldték őket vissza a kórházakból. Ez meg nem a polgármesterek feladata, hisz a kormány nem engedte a teszteket...
12/19 anonim válasza:
Amúgy egy hvg meg csak olyan cikkeket közöl ami valid. Tudom. Egyszer én is "jelentettem oda be". Nagyon komolyan utána mennek a dolgoknak. Fél információkat nem hoznak le, meg kitálalt sztorikat, mint az Origo. Nem is tudom, hogy az Origo veszíti sorra a bíróságon a pereket vagy más média? :/
13/19 anonim válasza:
Nekem meg az a véleményem,hogy az ellenzéki sajtó ezen emberek tragédiáját politikai haszonszerzésre használja fel.
14/19 anonim válasza:
Minden média azt csinálja. ;). Origótól Indexig.
15/19 anonim válasza:
De, ha nem lenne Index nem tudnád mit tesz a kormány, mert az Origon nem olvasható a valóság.
16/19 kokakólalájt válasza:
Azért ez érdekes, hogy többen is leírják, hogy amúgy is meghalt volna, meg hogy halandó az ember. Bezzeg amikor kitört a koronajárvány, mindenki itt játszotta a Teréz anyát, hogy "nem hagyhatunk egy embert sem meghalni. Inkább zárkózzon be mindenki örökre, mint hogy egy 90 éves is meghaljon, akinek amúgy is van 5 betegsége ezen kívül"
17/19 anonim válasza:
Az gáz, hogy nem volt olyan baja elvileg, hogy meghalt volna. Hiszen műtéttel a polipot eltávolították volna....Azért ez nem mindegy. Itt elő lehet venni a kormányt és az orvosokat is akik hazaküldték. Az orvosok esküt tettek, amit most nem teljesítettek. Orvosi diplomát elvenni, ne praktizálhassanak többet. Sőt! Gyilkosságért bíróság előtt feleljenek és az a személy is aki meghozta azt a döntést, hogy hazakell küldeni a betegeket.
18/19 anonim válasza:
#13 "Nekem meg az a véleményem,hogy az ellenzéki sajtó ezen emberek tragédiáját politikai haszonszerzésre használja fel."
Na mert a kormánymédia nem azzal van tele másfél hónapja, hogy "Az alkalmatlan Karácsony Gergely hagyta meghalni az idősotthon betegeit", vagy tévedek?
19/19 anonim válasza:
18: És még annyi: az Origo meg azt nem írja le, hogy a kormány kérésére küldték vissza tesztelés nélkül az idősotthonban lakókat, pedig jól tudták, hogy tesztelni kéne, mert eléggé nagy problémát okozhat, ha bekerül egy idősotthonba. Ez meg nem Kari Gerci feladata, hiszen Ő nem szabhatta meg, kit teszteljenek és kit nem. Ezt csak Orbán Viktor dönthette el. Na ez benne van az Origban? Nincs. Miért nincs? Pedig ez az igazság. Ja, hogy az igazságot nem akarják közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!