Bumbi02 kérdése:
Mikor lesz vége a mutogatásnak?
Figyelt kérdés
Igen, az elmult 8 év rossz VOLT. De csak volt.. és ahhoz hogy a következő 8 évünk jó legyen, nem tenni kéne valamit a mutogatás helyett? Mert attól hogy megállapitják nekem hogy az elözö 8 év szar volt, nem lesz olcsóbb se a kenyér, se a benzin...
56 nap alatt 267x hangzott el az "elmult 8 év" kifejezés mig a "következő 4 év" csak 14x... ez itt a baj...
2010. júl. 29. 18:47
1/3 anonim válasza:
ne aggódj, jönnek mindjárt a fideszisták, és megmondják, hogy nem mutogatnak (utána beszélnek az elmúlt 8 évről), megmondják, hogy a fidesz nem olyan mint az mszp (utána felháborodva hőbörögnek, hogy de az mszp is ugyanazt csinálta amit a fidesz és most rajtuk a sor), stb:)
2/3 anonim válasza:
Az mondjuk nézőpont kérdése, hogy kinek volt rossz, mert én pont az mszp idején éltem átlagszínvonal felett, pont ezalatt a 8 év alatt, és tavaly jött a válság :S ... Remélem a fidesz helyre tudja rakni a dolgokat :)
3/3 anonim válasza:
Az őszi önkormányzati választásokig megy még ez. Addig gyakorlatilag kampányszövegelés van. Amit utána kapunk, na az lesz majd szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!