Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Zacher Gábor...

Tgt kérdése:

Mit gondoltok Zacher Gábor véleményéről a Pesti úti idősotthonban történt fertőzésekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"A Pesti úton most ezen lovagolnak, hogy volt-e orvos, nem volt orvos. Szerintem ez egy huszonhetedrangú kérdés ebben az egész történetben. Ha egyszer bekerül a vírus, akkor nem lehet ezzel a történettel túl sok pozitív dolgot tenni, hanem igenis sajnos végig fog menni az emberek között."

[link]

2020. máj. 17. 08:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
A Borsodnádasdi idősek otthonaval miert nem foglalkoznak ennyit? Ott is rettentő szörnyű a helyzet, jaj megvan miert mert ott fideszes a polgármester, Karácsony meg nem az es valakivel kell szemetkedni :33
2020. máj. 17. 09:47
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Egy erős vezetőség nem kéreget hanem intézkedik a saját jogkörében.

Gondolok beérkezők elkülönítése,karanténba helyezése,gyorsított tesztelések megrendelése.

Puhányan másokra várni,hivatkozni ebben a helyzetben csak langyos mosakodás.

2020. máj. 17. 09:47
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Ez egy politikai merénylet volt orbánék részéről. Amúgy meg ki van felhatalmazva korlátlan időre, ki különített el százmilliárdokat egy olyan csoportnak aki semmit nem csinál? Itt a járvánnyal kapcsolatban minden rossz döntés egy valakit terhel: orbánt.

2020. máj. 17. 09:52
 14/22 anonim ***** válasza:
33%

Most erre felé esik az eső.

Erről is Viktor tehet.

2020. máj. 17. 10:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Kiszivárogtak adatok arról, hogy a kormány tudott róla, hogy a járvány elsősorban a kórházakban és a kórházakból fertőzött. Ennek ellenére tesztelés nélkül hazaküldték onnan az időseket. Így került a fertőzés az idősotthonokba.
2020. máj. 17. 10:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akár az alkalmazottak is bevihették nap mint nap.Ki tudja.
2020. máj. 17. 10:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Amit nem láttam még, hogy valaki is megemlített volna, az a szerencsefaktor. Lehet dobálózni azzal, hogy ott volt-e az orvos, volt-e mulasztás, stb. De gondoljuk csak végig: valaki vagy valami fertőzötten jutott be a falak közé, ami nem tudom, mennyiben lett volna kivédhető úgy, hogy nem volt általános tesztelés. Bárki bevihette fertőzöttként, vagy valamilyen tárgyon, amin még "életképes" vírus volt. Ahol nincs fertőzés, ott simán lehet, hogy csak azért nincs, mert nem volt kitéve ennek. Nem tudom, mennyire érthető a gondolatmenetem. :) Talán egy példát írok: nem nehéz bevehetetlennek nevezni egy várat, ha meg sem támadták.
2020. máj. 17. 10:20
 18/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
25%
Teljesen jogos. Mondjuk kb annyira Karácsony hibája, hogy az otthonban elterjedt a fertőzés, mint amennyire Orbán hibája, hogy Magyarországon elterjedt.
2020. máj. 17. 11:10
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

Sokszor elmondták, hogy az egyszeri tesztelés nem ad biztos eredmányt. A fertőzés utáni napokban még nem lehet kimutatni. A betegeket háromszori negatív teszt után nyilvánítják gyógyultnak.

Főleg az első időszakban, de még ma is, korlátozott mennyiségű tesztanyaggal rendelkezünk. Ezek többségét a világ országai Kínából szállítják, amire mindenhol nagyon nagy az igény.

A kórházakból visszakerülteket az előírás szerint két hét karanténba kellett volna helyezni. Ehhez azonban kellett volna legyen helyben orvos,aki ezt elrendeli.

2020. máj. 17. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:

"Sokszor elmondták, hogy az egyszeri tesztelés nem ad biztos eredmányt."

A kórházból kiengedteket elvileg 2 kontrolltesztnek kellett volan alávetni.

"A kórházakból visszakerülteket az előírás szerint két hét karanténba kellett volna helyezni. Ehhez azonban kellett volna legyen helyben orvos,aki ezt elrendeli."

Március közepén jelezve volt, hogy az idősek otthonában nincsenek meg ehhez a feltételek és kérték, hogy a kórházakban maradhassanak az érintettek, amíg a tesztek mást nem mondanak.

UI.: nem kötöszködésből írtam, tök normális volt a hozzászólásod, csak szerintem a témához ezek is releváns információk.

2020. máj. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!