Ha most lenne parlamenti választás, kire szavaznál ?
Nos nézzük csak, a másik kérdés, amire a kérdező utal ez volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
51 válaszból 19 (azaz 37%) választotta a DK-t, egy amúgy nagy közutálatot élvező pártot, egy bukott vezetővel (aki egy csöppet sem tanult a hibáiból, sőt bizonyos szempontból még rosszabb is lett), akiket sorra 5% körüli támogatottsággal mérnek. Hiteles. Ahogy ez a szavazás is!
De legalább itt lesz egy kis örömérzetetek kedves DK-sok, ha már a választásokon nem is lesz nagyon részetek benne...
Ezek után csöppet sem kérdéses, hogy ugyan melyik pártnak áll érdekében azt hazudni, hogy TELJES összefogás kell (amiben ugye a DK jelenléte KÖTELEZŐ), különben nem lehet leváltani a Fideszt! Hiszen ez jól látszódik ebből a szavazásból is, nahát!
Az én véleményem az, hogy legyen ellenzéki összefogás, de az olyan hulladék pártokat, mint pl a DK ki kellene selejtezni már végre a francba, mert hiába lenne kormányváltás, ha ezek továbbra is a hatalom közelében vannak. Az MSZP-SZDSZ körmányzás "eredményeit" figyelembevéve (és nem a válság hatásaira gondolok!), bizony lehet rosszabb is! Aki azt állítja, hogy mindegy mi, csak váltsuk le a "narancsos tolvajokat", az bizony téved, vagy szenilis már, vagy még túl fiatal ahhoz, hogy tudja milyen volt azokban az időkben...
Koalíció, de csak DKs miniszterelnökkel
Mert demokrata, szabadelvű vagyok és támogatom a bajbajutottak segítését ha kell be is fogadom őket. Mert én is juthatok ilyen helyzetbe bármikor...
(Jöhetnek az ócsárolások :p)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!