Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lenne parlamenti...

Ha most lenne parlamenti választás, kire szavaznál ?

Figyelt kérdés
Volt hasonló kérdés ezzel kapcsolatban, de abban a verzióban az ellenzéki pártok külön indulnának. A 2022-es választásokon viszont szerintem jó eséllyel összellenzéki koalíció lesz.

2020. máj. 17. 02:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
38%
Velem nem nagyon gazdagodik a meleg tábortűznél az ellenzék az biztos.
2020. máj. 17. 10:20
 12/41 anonim ***** válasza:
56%

Nos nézzük csak, a másik kérdés, amire a kérdező utal ez volt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

51 válaszból 19 (azaz 37%) választotta a DK-t, egy amúgy nagy közutálatot élvező pártot, egy bukott vezetővel (aki egy csöppet sem tanult a hibáiból, sőt bizonyos szempontból még rosszabb is lett), akiket sorra 5% körüli támogatottsággal mérnek. Hiteles. Ahogy ez a szavazás is!

De legalább itt lesz egy kis örömérzetetek kedves DK-sok, ha már a választásokon nem is lesz nagyon részetek benne...

Ezek után csöppet sem kérdéses, hogy ugyan melyik pártnak áll érdekében azt hazudni, hogy TELJES összefogás kell (amiben ugye a DK jelenléte KÖTELEZŐ), különben nem lehet leváltani a Fideszt! Hiszen ez jól látszódik ebből a szavazásból is, nahát!

Az én véleményem az, hogy legyen ellenzéki összefogás, de az olyan hulladék pártokat, mint pl a DK ki kellene selejtezni már végre a francba, mert hiába lenne kormányváltás, ha ezek továbbra is a hatalom közelében vannak. Az MSZP-SZDSZ körmányzás "eredményeit" figyelembevéve (és nem a válság hatásaira gondolok!), bizony lehet rosszabb is! Aki azt állítja, hogy mindegy mi, csak váltsuk le a "narancsos tolvajokat", az bizony téved, vagy szenilis már, vagy még túl fiatal ahhoz, hogy tudja milyen volt azokban az időkben...

2020. máj. 17. 10:48
 13/41 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom megérteni, hogy az ilyen kérdéseknél miért pontozzák le egyesek azokat, akik nekik nem szimpatikus pártot írnak. Az miért nem hasznos válasz?
2020. máj. 17. 11:09
 14/41 anonim ***** válasza:
41%
Nem szavaznék, ugyanis még csak 17 éves vagyok. :D
2020. máj. 17. 11:10
 15/41 anonim ***** válasza:
20%
Igen.Meg lány is vagy és ráadásul szűz.
2020. máj. 17. 11:37
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
A mindenkit utálok az mért nincs ott?
2020. máj. 17. 12:06
 17/41 anonim ***** válasza:
10%
És hogy hívnak Kamucsek?
2020. máj. 17. 12:21
 18/41 anonim ***** válasza:
34%
Csak a Fideszre. Orbán Viktor vezethet minket csak ki a sötétségből. Messze van még a fény de Orbán Úr közelebb hozza nekünk. Fényesség és dicsőség szálljon rá élete végéig!
2020. máj. 17. 12:53
 19/41 anonim ***** válasza:
37%

Koalíció, de csak DKs miniszterelnökkel

Mert demokrata, szabadelvű vagyok és támogatom a bajbajutottak segítését ha kell be is fogadom őket. Mert én is juthatok ilyen helyzetbe bármikor...

(Jöhetnek az ócsárolások :p)

27F

2020. máj. 17. 16:26
 20/41 anonim ***** válasza:
25%
Akár már 2014-be és 2018-ban is győzhetett volna az ellenzék, ha összefogtak volna. Ez itt a gond, hogy vajon azért nem tették, mert annyira nem egyeznek az elveik, vagy igazából nem is akarják leváltani a Fideszt...
2020. máj. 18. 02:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!