Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikra jelenleg ki szavaz?

A Jobbikra jelenleg ki szavaz?

Figyelt kérdés
A Jobbik egy nagy támogatottságú radikális pártból egy centrista/jobbközép néppárt lett. A nemzeti radikálisok öntudatosabb része a Mi hazánkot, a MIÉP-et vagy az FKGP-t támogatja, a maradék pedig bele olvadt a Fideszbe. A közvélemény kutatások egyértelműen kimutatják, hogy a Jobbiknak azért maradt még egy 4-5% támogatója. Ezek a szavazópolgárok mit várnak konkrétan a Jobbiktól? Már azt sem lehet mondani, hogy egy jó konzervatív alternatívát mutat a Fidesszel szemben. A baloldali szavazók pedig más pártokkal is tudnak azonosulni, a centrista liberálisoknak pedig helyben van a Momentum.
2020. máj. 12. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Jelenleg senki.
2020. máj. 12. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Aztán hol lehet rá szavazni?
2020. máj. 12. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
A Jobbik nem jobboldali párt, inkább centralista. Mondj egy jobboldali dolgot amit a Jobbik csinált az elmúlt években? Én nem tudok egyet se, viszont Fletóval meg a kultúr-balos Momentummal való bratyizás nagyon megy.
2020. máj. 12. 17:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Direkt hozzátettem, hogy centralista. Jobbközép pártként van számontartva, inkább annak is írtam, hogy tiszteletben tartsam a normális emberek véleményét, és a debilebbek ne kezdjenek el nácizni meg komcsizni
2020. máj. 12. 17:08
 5/12 szántóvető ***** válasza:
27%
Én.jobb pártot továbbra sem tudok akire érdemes lenne szavazni.
2020. máj. 12. 17:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg tudnád indokolni mi szimpatikus bennük?
2020. máj. 12. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudná.
2020. máj. 12. 17:23
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Jobbikra? A ballik!

(nincs mar olyan, hogy jobbik ... csak ezek meg nem mentek haza)

2020. máj. 12. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Én biztosan nem, és nem is fogok. Amúgy is Jakabékkal feltörli a padlót Fletó 2022- ig...

Csak a Fidesz!

2020. máj. 12. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Kétfajta szavazójuk van: az egyik, aki a Jobbikból él, a másik, aki nosztalgiázik a régi Jobbik nevére és erős a gyomra.
2020. máj. 12. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!