Azért történtek enyhítések csak, hogy az emberek ne hőzöngjenek? Mert csak ezt látom.
Figyelt kérdés
Jelenleg pont nem látom értelmét az enyhítéseknek,szerintem csak az emberek miatt csinálták,hogy ne hőbörögjenek,mert sokan nem tudnak nyugton maradni.Nem lehet kordában tartani ennyi embert,mert csak a buli,meg az éttermek,kávézók,kiülős helyek amik értelmet adnak az életüknek.Ha megugrik ez miatt a fertőzés,ezeket az embereket vissza tudják majd tartani hogy ne menjenek ide-oda ezrével ?2020. máj. 11. 18:12
11/14 anonim válasza:
Pont azért nem tudok kimenni mert a sok gyökér kint van.
12/14 anonim válasza:
#11 Akkor neked jó rettegést kívánok, mi normális emberek pedig majd eközben éljük az életünket a lehető legnormálisabban.
13/14 anonim válasza:
Te nem tudod úgy élni az életedet, hogy jó magyar szokás szerint a más dolgába ne szólnál bele? Mit érdekel az téged, hogy én hova megyek, és mit csinálok? Foglalkozz a magad dolgával!
Ha pedig félsz, jobb is ha otthon maradsz. Az ilyenekre otthon van szükség.
14/14 anonim válasza:
Én azt is látom, hogy a napi új igazolt betegek száma bőven 50 alá csökkent, tehát valószínű, hogy elkerüljük az olasz, spanyol, stb horrort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!