Megfelelőnek érzed a tájékoztatást a Soros-Migráns-Brüsszel-ENSZ tengelyről?
Honnan tudhatod, hogy igazad van? Onnan, hogy 0%-ra pontozzák a hozzászólásodat.
Ez a GYK-s pontozási rendszer érzelmi alapon működik. Akik késztetést éreznek, hogy egy választ lepontozzanak, azok MINDEN esetben érzelmi megfontolásból teszik ezt. Olyan érzéseket vált ki belőlük egy-egy hozzászólás, amit nem tűrnek meg magukban, ennek okán pedig tudattalanul magát a hozzászólást és a hozzászólót büntetik meg a lepontozás által.
Ha nem lenne bennük ellentmondás, akkor teljesen nyugodtak maradnának, és rá se néznének a pontozó gombokra. Mint ahogy pl én. Soha nem pontozok se le, se fel senkit.
Én keveslem a napi 24 órás kormánypropagandát. Ezért két rádiót használok egy helységben és mindkettő egész nap a Kossuth rádiót nyomatja egyszerre.
Így eltudtam érni azt, hogy nem 24 órás propagandát hallgatok, hanem 48 órását - naponta.
Kérdező, te megfelelőnek érzed a tájékoztatást az Orbándiktatúrátépít - Mészároslőrincmiértgazdagodik - Orbánputyinpincsijelett - Stadionramiértköltünkmilliárdokatamikorkórházranemjut tengelyről?
Eljut mindenkihez az ellenzéki üzenet? Kell még róla több 444-es/indexes/HVG-s/24.hu-s propaganda anyag? Esetleg egy átlagos, 123 fős ellenzéki "tömegtüntetés"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!