Vajon ugyanaz a vírus dolgozott Franciaországban mint nálunk?
"Azt tudom hogy ott is letiltottak mindenféle orvosi kezelést."
Adnál erről valami linket?
Mert én ugyan a zöld zónában lakom, de a férjemnek vannak rokonai Strasbourg közelében.
Ott olyan sok volt a fertőzött, hogy kénytelenek voltak egy csomó beteget a kevésbé érintett zónákba, pl. Bretagne-ba, Normandiába stb. szállítani különvonatokon és repülőgépeken.
De ettől még nem szűnt meg az ottani kezelés, különben - ahogy rendkívül "kedvesen" megjegyzed - valóban "dombokban állnának a hullák".
Miért nem nézel jobban utána a dolgoknak, amiket állítasz?
13
Talán kevésbé kellene pökhendien okoskodnod. Véletlenül ott operáltak meg nemrégen vesekővel az ottani sintérek, el is cseszték rendesen. Mennem kellet volna kontrollra, úgyhogy link nélkül tudom neked mondani hogy le lettek ott is tiltva a dolgok, mint például engem is felhívott az ottani sintér orvos aki megfertőzött és lemondta a kontrollt. Ha ez neked nem elég akkor járj utána...
A hullahegyek meg kétségesek, lehet hogy fertőzöttek voltak de hogy nagy valószínűleg....ezt már le sem merem írni mert elvisz a GESTAPO.
Talán nézz utána külföldi videókban hogy mennyien tüntetnek és mi ellen...
13
Talán ezen videók megtekintése után gondolkozz el miben is hazudhatnak a békazabálók...És persze nem csak ők...
https://www.youtube.com/watch?v=3ufpS7leXgc
https://www.youtube.com/watch?v=5Mft_Q57y38
Hol van ezekben Franciaországról szó? Mit akarsz bizonyítani?
Sajnálom, hogy beteg voltál, de az utóvizsgálatot minden valszínűség szerint biztonsági okokból mondták le. Ma már fogadnának, mert kialakították a többi osztályt is, és minden kórház/klinika fogad más betegeket is.
19
Dicséretes orvosi diagnózis egy bértollnoktól.... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!