Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely főpolgármest...

Karácsony Gergely főpolgármesterkedése bebetonozza a Fidesz 2/3-ot 2022-re is?

Figyelt kérdés

Még 1 év se telt el de már látszik, hogy az intézkedései kártékonyak és sok esetben nevetségesek..

Most jól bemutatja, hogy mit is művelnének az országgal a ballibek ha kormányra kerülnének?

Így a pestiek kvázi tesztalanyként részesülhetnek a bal oldali jóban, de az ország többi része megússza így.

2020. máj. 10. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
A fidesz saaaaaaajnos nem lesz bebetonozva, a 'válságkezeléssel' gondoskodnak róla, hogy még idén le legyenek váltva.
2020. máj. 10. 13:02
 12/16 tgt ***** válasza:
88%

A budapestiek továbbra is bíznak Karácsony Gergelyben, hiába próbálja a Fidesz lejáratni.

[link]

2020. máj. 10. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
6%

Simán:D

Már az elején kimutatta a foga fehérjét, most fokozza a bicikliutas hülyeségével.

Szal összességében én elégedett vagyok vele, mert jól csinál bolondot magából.

2020. máj. 10. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Úgy, ahogy a szegediek is megcsömörlöttek Botkától és tömegesen szavaznak a Fideszre? Vagy mondjuk, ahogy másfél év szerencsétlenkedése után az ALKALAMTLAN Márki-Zay Péter a Fidesz karjába lökte Hódmezővásárhelyt? Így volt nem, csak, hogy két ismert nem fideszes polgit mondjak. Na most a legutóbbi önkormányzatin Budapesten kívül Miskolctól Pécsig bizony sok települést bukott el a Fidesz.
2020. máj. 10. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Azt én is nagyon remélem, hogy bebetonozzák őket.

A sarkuktól a fejük búbjáig.

Aztán irány a Duna, tarthatnak úszóverseny.

2020. máj. 10. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
93%
A bicikliút mitől hülyeség? Szerintem nagyon is ráfér a városra a biciklis infrastruktúra fejlesztése. A külső sávok általában is használhatatlanok a biciklisek miatt. Most legalább az a sáv csak az övék, nem kell őket kerülgetni és a hajadat tépni miattuk. Bár én inkább a járdát osztottam volna ketté és oda csináltam volna biciklis sávot, de úgy meg a gyalogosoktól vennének el helyet, de mindenki úgysem lehet elégedett.
2020. máj. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!