Miért van lényegesen több hajléktalan a közterületeken mióta KariGeri a budapesti kisfürer?
Tarlós Pápával sem értettem egyet, mert a mutyin kívül sok mindent nem csinált, de legalább nem volt ennyire tele minden tér, tömegközlekedési járat csövesekkel.
A Móricz lassan kezd úgy kinézni, mint a Blaha tegnap fényes nappal egy csöves az utca közepén hugyozott, egy másik pedig késeléssel fenyegette a járókelőket. A 4-6-on pedig maszk nélküli csövesek kéregettek, és piáltak.
Miért támogatja ezt KariGeri?
Pártpolitikától teljesen független a kérdésem. Engem az érdekel, hogy miért nem lép fel ellene. Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást.
Pont a járvány miatt kellene eltakarítani a közterületről a kiemelten fertőzésveszélyes dolgokat.
"Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást."
Nem érzékelek semmilyen változást, max. alapból kevesebb az ember és most kevésbé vannak rejtve a csövesek, jobban kitűnnek. De ennyi. A kormány is azért hozta a hajléktalantörvényt, mert nem tudtak mit kezdeni velük. Ilyen megfontolásból pedig Karácsonynak nincs ahhoz köze, hogy a zsaruk nem végzik a munkájukat.
"Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást."
Jártam ott, de semmilyen változás nem tűnt fel.
Kérdező: ha pártpolitikától független a kérdésed, akkor nem értem, hogy tehetsz fel olyan kérdést, hogy "Miért támogatja ezt KariGeri?". Nem támogatja. Ki az a hülye, aki támogat egy társadalmi problémát, jelen esetben a hajléktalanságot? Nem áll ám minden rossz dolog mögött egy csúnya bácsi, aki mindezt szándékkal okozta!
Én értem, hogy rém frusztráló, hogy egy ellenzéki politikus képes volt megszerezni egy fontos pozíciót, de lassan a Kennedy-gyilkosságért is az ő lelkén fog száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!