Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van lényegesen több...

Miért van lényegesen több hajléktalan a közterületeken mióta KariGeri a budapesti kisfürer?

Figyelt kérdés

Tarlós Pápával sem értettem egyet, mert a mutyin kívül sok mindent nem csinált, de legalább nem volt ennyire tele minden tér, tömegközlekedési járat csövesekkel.

A Móricz lassan kezd úgy kinézni, mint a Blaha tegnap fényes nappal egy csöves az utca közepén hugyozott, egy másik pedig késeléssel fenyegette a járókelőket. A 4-6-on pedig maszk nélküli csövesek kéregettek, és piáltak.

Miért támogatja ezt KariGeri?

2020. máj. 9. 06:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Pártpolitikától teljesen független a kérdésem. Engem az érdekel, hogy miért nem lép fel ellene. Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást.

Pont a járvány miatt kellene eltakarítani a közterületről a kiemelten fertőzésveszélyes dolgokat.

2020. máj. 9. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
És még mennyi lesz, ha nyár végén-ősszel ténylegesen beüt majd a koronahiszti miatti válság. És az nem Karigeri miatt lesz, sőt, nem is a vírus miatt, hanem az "óvintézkedések" miatt, amiket a kormány hozott.
2020. máj. 9. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

"Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást."

Nem érzékelek semmilyen változást, max. alapból kevesebb az ember és most kevésbé vannak rejtve a csövesek, jobban kitűnnek. De ennyi. A kormány is azért hozta a hajléktalantörvényt, mert nem tudtak mit kezdeni velük. Ilyen megfontolásból pedig Karácsonynak nincs ahhoz köze, hogy a zsaruk nem végzik a munkájukat.

2020. máj. 9. 10:53
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

"Milyen statisztika kell? Menj el a Móriczra nézd meg a saját szemeddel, ha jártál ott mondjuk 1 éve, akkor te is érzékeled a változást."

Jártam ott, de semmilyen változás nem tűnt fel.

2020. máj. 9. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Karigeri tehet mindenről is! Meg a gyúcsány
2020. máj. 9. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: ha pártpolitikától független a kérdésed, akkor nem értem, hogy tehetsz fel olyan kérdést, hogy "Miért támogatja ezt KariGeri?". Nem támogatja. Ki az a hülye, aki támogat egy társadalmi problémát, jelen esetben a hajléktalanságot? Nem áll ám minden rossz dolog mögött egy csúnya bácsi, aki mindezt szándékkal okozta!

Én értem, hogy rém frusztráló, hogy egy ellenzéki politikus képes volt megszerezni egy fontos pozíciót, de lassan a Kennedy-gyilkosságért is az ő lelkén fog száradni.

2020. máj. 9. 16:16
 17/18 pyetro ***** válasza:
52%
Most a járvány miatt és mivel egyre több a hajléktalanszállón lévő fertőzés inkább az utcán vannak. Továbbá heti szinten lassan ezrek veszítik el az állásukat egyre csak több és több lesz. 2008-2009-es válság időszakában jártál Pesten? Kb 10x ennyi kéregető és csöves volt, azóta egy részük meghalt , de újak kerültek elő. Sokan úgy vannak vele, hogy szociális házakban laknak de az se egy életbiztosítás a jelenlegi helyzetben.
2020. máj. 9. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:
A libsikomcsi karigeri a nyugdijas otthonba géppuskával írtotta ki a nyugdíjasokat miután leköhögte őket koronavírussal.. direkt hajléktalanokat hoz a városba, lerombolja a lánchidat, és kiapasztja a dunát
2020. dec. 17. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!