A kormánypárt és az ellenzékiek egyaránt hazudnak?
"Ha egy mondatomat nem forgatnád ki"
Nem kiforgattam. Ezt jelenti, amit mondasz. Ez viszont azt jelenti, hogy nem tudsz magyarul, ha nem ezt akartad írni.
Ez így elég szánalmas lett. Elég jól bemutattad, hogy milyen szélsőséges jobboldali vagy. :)
"én egyenjogúságot adnék a melegeknek is, de amit leírtam"
És utána leírtad, hogy mennyire nem akarod, hogy éljenek a gyülekezési jogukkal. Vagyis a) vagy hazudtál az egyik esetben; b) nem beszéled a magyar nyelvet.
"LGBTQ és Gender ideológia, ezeknek a káros hatásai nem jutnak el a tudatodig, mert annyira elvakult vagy, hogy nem látod az igazságot, mert elfogult vagy"
Na, tessék, megint hazudsz.
Ahogy mondtam, minden szélsőség káros. Viszont ezek a mozgalmak, MAGA a mozgalom, nem szélsőséges alapokon nyugszik. A mozgalomnak meg semmi köze egyes szélsőséges emberekhez.
Másrészt, ezen logika alapján nem szabab a jobboldali értékeket sem támogatni, mert vannak szélsőséges jobboldaliak. Látod, hogy mennyire nevetséges ez az érv? Csak azért mert ezt használtad.
És akkor arról nem is beszélve, hogy azok a példák, amiket felhoztál még nem is igazak, mivel vagy nem lépett életbe, vagy tök másról volt szó.
"Régen is voltak melegek, mindig is voltak és propagandák nélkül is léteztek"
Csak más jogaik voltak, ahogy most is sok esetben.
"Az viszont mindenki egyéni joga és döntése, hogy elfogadja-e őket vagy sem"
Nem, az lehet egyéni jogod, döntésed, hogy pl. résztveszel-e, nézed-e a pride-ot. De nem a te egyéni jogod és döntésed, hogy más él-e a saját jogaival. Vagy kiáll-e azokért a jogokért, amik még neki nem biztosítottak.
"Én elfogadom őket, de a propagandákat nem"
A tájékoztatás nem propaganda. Olyan, mintha az iskolát is propagandának hívnád, mert tanítja a gyereket.
Amúgy ez megint az, hogy csorbítani akarod a jogaikat, hogy ne "propagálhassanak".
"pride is csak holmi provokáció, nem az egyenjogúságról szól"
Azt lehet provokálni, aki még nem fogadta el a melegeket.
Akit nem érdekel, közömbös a témával, azt nem lehet provokálni. Ez megmutatja, hogy veled mi a helyzet. :)
"amit sokszor művelnek a pride-on, visszataszító"
Szánalmas ez az általánosítás. Láttál kb. 10 embert csinálni valamit és ezért elmondod, hogy mennyire visszataszító a másik 20 ezer.
Nem véletlenül kérdeztem, hogy voltál-e, mert a pride sokkal inkább egy fesztiválra hasonlít, mint bármiféle provokációra.
"ezzel az ellenkezőjét érik el, nem azt, hogy elfogadják őket"
Annál érik el az ellenkezőjét, aki csak okokat keres, hogy ne fogadhassa el.
Az meg megint nevetséges, hogy az alapján akarsz embereket megítélni, hogy 365 napból 1 napon mit csinálnak. Hányszor láttál olyan dolgokat, amiket a pride elleni propaganda lapok szoktak lehozni, viszont nem a pride-on, hanem az év más napján történtek? Gondolom egyszer sem. Akkor logikus, hogy ez alapján embereket ítélsz meg.
"Ha ez nem jut el a szélsőséges liberális agyadig"
Amúgy sok politikai tesztet kitöltöttem, de egyik szerint sem vagyok liberális. Csak azért írtam ide, mert nem szeretem a hazug férgeket.
"Iskolákba sem engedném be ezeket a meleg propagandákat"
Kutatások bizonyítják, hogyha tiltasz valamit, akkor a gyerek csak azért is az után fog menni. Vagyis a korábbi érved, miszerint melegséggel lázadnak a gyerekek, azt csak fe4lerősíteni az intézkedésed.
"Gyerek döntse el maga, hogy elfogadja ezt a jelenséget vagy nem."
Csak, ha nem tájékoztatod róla, hogy ez mi - vagy adott esetben mi az, amit ő érez -, akkor szoronghat, depressziós lehet és a végén öngyilkos lesz.
Ez nem valami új dolog. Erről szintén vannak tanulmányok.
Szóval az eddigi "intézkedéseid" csak azt érnék el, amit nem akarsz.
"ellenben veled és a szélsőséges libsi fajtáddal"
Nem vagyok se szélsőséges, se libsi. Te vagy szélsőjobboldali.
"de ha nem értünk egyet veletek, rögtön náciztok, homofóboztok"
Itt nem egyet nem értésről van szó, hanem hazugságról, tudatlanságról.
Az állítottad, hogy több jogod akarnak maguknak. Erre viszont nem sikerült példát hoznod, amit említettél ott teljesen másról volt szó.
Az állítottad, hogy téged nem zavarnak és gyakorolják a jogaikat, de közben meg ne pride-ozzanak, ami a gyülekezéshez való joguk.
Te egyszerűen nem vagy képes felfogni, hogy mennyire torz, tudatlan ember vagy, mert csak a könyvekben olvastál a melegekről, de egyet még nem láttál soha.
"Nem vagytok képesek elfogadni a véleménykülönbségeket és azt sem, hogy minden ember másképp gondolkodik."
Az nem vélemény különbség, ha valakit meg akarsz fosztani a gyülekezési jogától. Az nem véleménykülönbség, hogy milyen hatásai vannak a gyerekre, ha nem tájékoztatod őket, hanem tény. És még sorolhatnám.
A véleményed leszarom, nem érdekel. Én se a véleményemet írtam, hanem tényeket.
"Azt akarjátok, hogy mindenki úgy gondolkodjon, ahogy ti"
Nem. én annyit szeretnék, hogy az emberek gondolkodjanak. Nem pedig azt, hogy az agymosás céljából megírt cikkeket visszaböfögjék, ahogy te tetted.
"Na eddig tart a nagy elfogadás, tolerancia"
A véleményt elfogadom. A hazugságaidat, amik ellent mondanak a tényeknek, azt nem.
"Álszentek vagytok és jogosan vannak felháborodva ellenetek."
Ja, nagy álszentség, hogy zavarsz, hogy hazudsz. :DDD
Egy kész vicc vagy. Semmit nem cáfoltál a korábbi kommentemből, sőt, még rá is kontráztál, hogy mennyire nem érdekel a jog egyenlőség. Nagy demokrata vagy mondhatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!