Nem készült el időre, nem lett átadva, nem lett kifizetve, ennyi. [link]
Vicces amúgy ez a szélsőjobbos erőlködés. Ha baloldali politikusokba kell belekötni, akkor a kákán is csomót keresnek. Például ha a főváros és egy cég között jogvita van és ezért nem lett kifizetve a cég, akkor rögtön a cég mellé állnak, belekötnek a főpolgármesterbe és gúnyolódnak vele. Ha kifizették volna, akkor gondolom, az lett volna a hír, hogy kamugeri erre költi a fővárosiak pénzét, mert egy haverjának az apukájának a sógora a cégvezér és egyébként is sorosgyörgy. Ha van rajta kalap, az a baj, ha nincs, akkor meg az. Arról persze még véletlenül sem írnak, hogy miért kellett 190 milliárd forintot költeni a Puskás Arénára, vagy hogy miért van a település lélekszámának kétszeresét befogadni képes futballstadion és veszteséget termelő kisvasút a miniszterelnök nyaralója mellett. Márpedig ezek ki lettek fizetve. A mi pénzünkből. Teljesen feleslegesen.
Niedermüllernek adta , hogy ő tudjon még egy csomó több tízmilliós jogellenes szerződést kötni Czeglédy- vel saját jogkörében eljárva, a testület megkerülésével, csak éppen nem a vészhelyzethez kapcsolódóan.
Utána ebből jattolnak a Niedermüllernek, ő a főnökének, azaz Fletónak, ő pedig továbbra is támogatja Karácsony Gergelyt, mint a világ legalkalmatlanabb főpolgármesterét. Ennyi!
Jaj ez az ÁJEMDÖPÍPŐ dildósimogató Zsoltika. Inkább ezt figyuzd:
Felteszem az államkasszában egyébként, elvégre valahogy meg kell oldani az önkormányzati különadó kifizetését és az ingyenparkolás után a parkolóőrök kifizetését. Azt sem lehet tudni, hogy a jegy és bérletbevételek mennyivel csökkentek a BKK részéről.
Sz"rügy, de reálisan nézve megindokolható.
"Nincs semmilyen bizonyíték, hogy Mészáros Orbán strómanja, mégis tényként kezelitek."
Nem kell bizonyíték ahhoz, hogy tudjunk dolgokat. Én pl. nem vagyok bizonytalan abban, hogy Gyurcsánynak volt-e köze a 4-es metró mutyijához (legalább annyi, hogy szemet hunyt fölötte). És amennyire tapasztaltam az elmúlt 15-20 évben, a fideszesek sem bizonytalanok ebben, pedig bizonyíték sajnos a távolban sincs.
Akkor ahhoz se kell bizonyíték, hogy halálra ítéljenek, ugye?
"Akkor ahhoz se kell bizonyíték, hogy halálra ítéljenek, ugye?"
Egy nem demokratikus országban nincs rá szükség. És itt jön a csavar, egy nem demokratikus országban mégis hogyan bizonyítanád az igazatad? Sehogy.
Bár tudom erre az lesz a válasz, hogy még létezik index, ellenzék és GyK, ezért Mo. egy abszolút demokratikus ország és azért nincsenek bizonyítva dolgok, mert nincs is mit bizonyítani.
Újra: 4-es metró. Ezenkívül nekem az égvilágon nem kell semmit tovább magyaráznom, vagy példát felhoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!