Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tüntettek Karácsonyék...

Hova tüntettek Karácsonyék 850 millió forintot?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 8. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem készült el időre, nem lett átadva, nem lett kifizetve, ennyi. [link]

Vicces amúgy ez a szélsőjobbos erőlködés. Ha baloldali politikusokba kell belekötni, akkor a kákán is csomót keresnek. Például ha a főváros és egy cég között jogvita van és ezért nem lett kifizetve a cég, akkor rögtön a cég mellé állnak, belekötnek a főpolgármesterbe és gúnyolódnak vele. Ha kifizették volna, akkor gondolom, az lett volna a hír, hogy kamugeri erre költi a fővárosiak pénzét, mert egy haverjának az apukájának a sógora a cégvezér és egyébként is sorosgyörgy. Ha van rajta kalap, az a baj, ha nincs, akkor meg az. Arról persze még véletlenül sem írnak, hogy miért kellett 190 milliárd forintot költeni a Puskás Arénára, vagy hogy miért van a település lélekszámának kétszeresét befogadni képes futballstadion és veszteséget termelő kisvasút a miniszterelnök nyaralója mellett. Márpedig ezek ki lettek fizetve. A mi pénzünkből. Teljesen feleslegesen.

2020. máj. 8. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Niedermüllernek adta , hogy ő tudjon még egy csomó több tízmilliós jogellenes szerződést kötni Czeglédy- vel saját jogkörében eljárva, a testület megkerülésével, csak éppen nem a vészhelyzethez kapcsolódóan.

Utána ebből jattolnak a Niedermüllernek, ő a főnökének, azaz Fletónak, ő pedig továbbra is támogatja Karácsony Gergelyt, mint a világ legalkalmatlanabb főpolgármesterét. Ennyi!

2020. máj. 8. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Jaj ez az ÁJEMDÖPÍPŐ dildósimogató Zsoltika. Inkább ezt figyuzd:

https://www.youtube.com/watch?v=_nrHMaDUVwY

2020. máj. 8. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Felteszem az államkasszában egyébként, elvégre valahogy meg kell oldani az önkormányzati különadó kifizetését és az ingyenparkolás után a parkolóőrök kifizetését. Azt sem lehet tudni, hogy a jegy és bérletbevételek mennyivel csökkentek a BKK részéről.

Sz"rügy, de reálisan nézve megindokolható.

2020. máj. 8. 20:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Vadhajtasok😀a több ezer milliárd EU-s pénz hova tűnt? Engem inkább ez érdekelne..
2020. máj. 8. 21:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi legalább a kákán keresünk csomót, de ti még azon se. Nincs semmilyen bizonyíték, hogy Mészáros Orbán strómanja, mégis tényként kezelitek.
2020. máj. 8. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

"Nincs semmilyen bizonyíték, hogy Mészáros Orbán strómanja, mégis tényként kezelitek."

Nem kell bizonyíték ahhoz, hogy tudjunk dolgokat. Én pl. nem vagyok bizonytalan abban, hogy Gyurcsánynak volt-e köze a 4-es metró mutyijához (legalább annyi, hogy szemet hunyt fölötte). És amennyire tapasztaltam az elmúlt 15-20 évben, a fideszesek sem bizonytalanok ebben, pedig bizonyíték sajnos a távolban sincs.

2020. máj. 8. 21:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Akkor ahhoz se kell bizonyíték, hogy halálra ítéljenek, ugye?

2020. máj. 9. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:

"Akkor ahhoz se kell bizonyíték, hogy halálra ítéljenek, ugye?"

Egy nem demokratikus országban nincs rá szükség. És itt jön a csavar, egy nem demokratikus országban mégis hogyan bizonyítanád az igazatad? Sehogy.

Bár tudom erre az lesz a válasz, hogy még létezik index, ellenzék és GyK, ezért Mo. egy abszolút demokratikus ország és azért nincsenek bizonyítva dolgok, mert nincs is mit bizonyítani.

Újra: 4-es metró. Ezenkívül nekem az égvilágon nem kell semmit tovább magyaráznom, vagy példát felhoznom.

2020. máj. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!