Sulek Péter kérdése:
Mi a véleményetek Puzsér Róbert politikai munkásságáról?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 18:54
2/12 anonim válasza:
Ki az a Puzsér Róbert? Dancsó is beszélt róla az egyik videójában.
3/12 anonim válasza:
Értékelhetetlen gerilla-marketing, amit ő sem vett komolyan.
Az egész ember egy lufi.
5/12 anonim válasza:
Nincs politikai munkássága. Egy gyakran politizáló médiabohóc, semmi több. :)
6/12 anonim válasza:
Politikai munkásságát nem értékelném, mert nincs. Amúgy média köcsögnek szuper 👋👋👋
7/12 anonim válasza:
Nem különösebben vitte sokra mint politikus de a megnyilvánulásait én szeretem.
8/12 anonim válasza:
A legnormálisabb hozzáállasu és gondolkodasú ember a magyar politikaban.
Abból is latszik ahogy a pártkatonák megnyilvánulnak vele kapcsolatban. Tükrőt tartani nem mindig hálas feladat.
9/12 anonim válasza:
Sokáig azt hittem, hogy Puzsérnak van munkássága, de egy ideje rájöttem, hogy csak baromságokat irkál. Az egész a celebkedésről szól.
10/12 anonim válasza:
A legkorrektebb programot Ők írták, annak tudatában, hogy szinte senki sem fogja elolvasni...
Ez kicsit olyan amikor egy makett terepjáró motorját is szépen, rendesen kidolgozva megcsinálod, akkor is ha nem fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!